«Hallo, Evje eehhm Søgne!»

- Forvirret rockeband på konsert i fjøset

«Di kodde!»

- Venndøl til kristiansandere

«Ska mi ta oss ein dallas på yxn?»

- Venndøl til kristiansandere

« Æ lige volvo!»

- Venndøl til kristiansandere

Vennesla er ei bygd i Agder bispedom som ligger helt i kanten av globussen. Den grenser ikke til DANMARK ELLER Sverige.

HistorieRediger

De første venndølene utvandret fra øverst i dalen på vei mot flekken Irland, men stoppet opp, og bosatte seg på Kvarstein. Navnet betydde at man kunne bu bak hver stein. Bak hver stein var det kykken boordd og stoul. Der fra kommer uttrykket "he dykken kjykken heime hos dykken, nei mi he kon bord og stol i ein kroug", for alle hadde ikke plass til like mye bak Kvar stein.

Den neste generasjonel bosatte seg på Vigeland. Vigeland er oppkalt etter de bøndene som bodde der. De hadde så store viker i panna. Bøndene på Vigeland hadde som regel mange koner, noe som var betalingsmiddel i Vennesla på den tiden. Husene var ikke oppfunnet så venndølene bodde i reder oppe i trærne. Dette var lurt å ha "hus" oppe i trærne på den tiden. Den viktigste grunnen var at hvalrosser, grizzly-bjørner, krokodiller og kjøttetende-pingviner levde der på den tiden. Disse skapningene ble senere utryddet av av den tredje generasjonen som oppdaget at det gikk ann å drepe. Den tredje generasjonen døde nesten ut på grunn av dette.

fjerde genersjonenRediger

Den fjerde generasjonen var veldig opptatt av forplantning. På denne tiden var det vanelig å ha opp til 25 barn. Navnene var lette å huske. De fikk tatovert inn en bokstav på rompen. Her sto det for eksempel. P, og da hetet barnet P. En av guttene ble kalt Å. Dette fordi at gutten hadde ei flue på rompa og når bonden skulle brenne inn A, så fikk han brent flua også slik at det ble Å. Dette var bakgrunnen for at nordmennene bruker æ, ø og å.

NæringslivRediger

Elva fitte renner gjennom musa til mora de. gitt pedofile forutsetninger for en rekke industribedrifter i hullet. . Noen var opprinnelig basert på tømmeret som ble fløtet på de mor, andre på elektrisk dildo. Hovednæringene i kommunen er skogbruk og industri. 77% av arealet er dekket av skog. Kristiansand er egentlig en del av Vennesla. Det er havnebyen vår. Det er der vi sender ut varene vi eksporterer.

Huntonit (Byggma ASA) er den største arbeidsplassen i kommunen. Hunsfos er nest størst. Ellers er Reber Schindler Heis A/S, Vigeland Metal Refinery AS, CG Glass, Norgesplaster (Alpharma) og Scan Trade AS viktige arbeidsplasser.

SamfunnRediger

I Vennesla sentrum oppfostres så og si alle Norges sosiale tapere som etterhvert forflytter seg til resten av vennesla og plager oss normale folk. I Vennesla sentrum er det som i konservative arabiske land hvor kondomer, prevensjonspiller og liknende er et tabu, derfor klarer de å imponere på antall single småbarnsmødre. I Vennesla kan man bli befruktet av luften, dette er derimot ikke bevist! Men i Vennesla har de selvfølgelig en diamant blant alt kullet, og det er Kompehuset, bygdas stolthet som satser på rusfrie arrangementer. Oppmøte på Kompehuset er deretter.. Andre ting som burde nevnes om Vennesla er at di har Agders eneste vidregående med oppvarmet røykebu.

I Vennesla florerer også narkotikamiljøet, og myndighetene har selv uttalt at de ville gått konkurs uten dette og takker bygdas narkomane, gjerne med å kaste en pose heroin midt i sentrum for å se hvem som tar den.

Ettersom Vennesla har en høy fødselsrate og et dårlig utgangspunkt for sine innbyggere, har Norge vedtatt fritak for bilførere i kommunen. Fritaket tillater dem å kjøre ned barn på en alder under 6 år. Dette førte til en massiv kampanje, med finansiering fra barnevernet og med befolkningens store dugnadsånd. Mottoet til kampanjen var Barn leker, kjør på!

MiljøRediger

Otra er sterkt forurenset og «livløs», pga. av kloakk, utslipp fra industrien oa.

DabRediger

Dabbing er et dansetrekk som er grunnlaget for alt i Vennesla. Dabbing in the hood er noe de bruker å si i Vennesla. Det begynte med at en fyr kjørte kano på Sagevann, så hørte turgåere feil når han egentlig sa Drab meg som er et fylle sagn for Drep meg, og de impulsivt begynte å dabbe.

BydelerRediger

ØvrebøRediger

Ei bygd hvor alle lovpriser Gud,og stillheten brytes opp av ungdommer på trimmede mopeder og smellebiler. Den viktigste dagen for Øredøler er natt til 17 mai, når di spinner og herjer med et 20talls biler helt til di ryker og den lokale bilopphoggeren kommer kjørende etter med lastebil for å samle di opp. På fritiden ellers driver di stort i å skremme vekk nyinflyttere med dynamitt.

Hvis du ikke kan skru en bil helt i deler for så å sette den sammen igjen blir du sansynligvis sett på som en kakkse.

Yrker som er vanlige i øvrebø er lastebilsjåfør, mekaniker, maskinfører og prostituert.

Interessant fakta om Øvrebø: Øvrebø sin nasjonalbil er Volvo 245/945 Stasjonsvogn (kan ha ekstra modifikasjoner).

IvelandRediger

Iveland er den plassen som ligner mest på øvrebø. bare at vist du er utis så er det tryggere på Øvrebøfor i Iveland er de sørstat elskere, og har mange som beundrer hakekorset. Det er på misjoneren det samles kjøretøy for å straffe biler, mopeder, traktorer og crossere. De i Iveland har gode kontakter rundt om. iveland's folk å er med på det meste. Volvo er det mest elskede bilmerke på Iveland , gjelder det moped, så er Iveland den som har toppa Listene for mest kjøp fra speedoptions når det gjelder kommuner i Norge, dette sier sitt. Man er god om man finner en orginal moped eller en 100 prosent loveli ungdomsbil. Dekk og bensin går det veldig mye penger til. Iveland er også veldig kjent for å praktisere Innavl, og over 98% av innbyggerene er i familie grunnet dette. Alle stemmer Krf eller SP grunnet store innslag av kristne bønder.

VatnestrømRediger

Vatnestrøm er plassen å bo, finner ikke noe bedre plasser en vatnesrøm;) her kan du kjøre som du vil å va du vill i hvilken promille du vil. Og midt i sentrum finnes det til og med en butikk. På Mykjåland har du de villeste festene med hjemmebrent og rød 3, vassendguttane og slossing. Om sommeren kjører galningene rundt på ei flåta i dritfylla. Det er aldri politi på vatnestrøm så innbyggerne der oppe vet ikke hva lover og regler er. Er du av utenlansk bakgrunn er ikke vatnestrøm plassen å gå, med innbyggere med sterke meninger og forvridd tankegang. Årlige estimerte smelte biler og båter med manglende papirer og sporløst forsvunnet ligger på 800 slike hendelser årlig. Vatnestrøm er verdens navle med Ogge Rølpeheim (som forøverig gikk konk), Oggeølvann (hvor det herlige vossvann tappes) og Joker innavlstrøm. de har unger som blir lært opp til å pisse på jævel naboens bil og nazisme. På vatnestrøm er det snart ikke unger igjen, det er bare venndøler og gammle jævler som klager på alt. Sebastian Strandberg er godt kjent for å dekke himmelen med damp og har en hel skraphaug med mopeder som allrdi funker

VigelandRediger

Venneslas ghetto hvor fjortisgutter med gelèstivt hår og kniver leker seg på jernbaneskinnene, her griller de også pølser, på bål som er gjort opp av søppeldunker. The Vikeland Ghetto er noe av det mest imponerende man hører når det gjelder gjenger, bare Vanskeligstilte som står å røyker crack bak Coop Extra. De bedriver også aktiviteter som og voldta, rundstjele, utnytte, overnatte, knuse ruter hos Sundt, som bodde ved bakreiet, helt til huset raste sammen, og Sundt måtte flytte opp til Jackson i campingvogna. Vigeland Ghetto er så kule, at de har egen signatur V.G, som også blir oversatt til Verdens Gang. Vigeland hadde i sin storhetstid Lidl men den ble lagt ned da det viste seg at Norge ikke var klar for denne revolusjonen. Her ligger også "Filla" hvor alle de kjønnsforvirrete-ungdommene fra Vennesla, Øvrebø og Iveland samles får å smugtitte på hverandre i real life istedetfor kun over nettby. Har også et hippt treningsstudio med navn Shapes (også kjent som Apes) hvor jenter (og gutter) knasker steroider 24/7.

MoseidmoenRediger

Her holder alle gangsterene, nls, bøse folk som kjører på bakhjue på alt ifra moped,cross,duke,beta,gasgas,mt,monkey,derbi osv osv. vi har også solariumsbrune bærtene. Enough said. også masse fjortizzer holder til på moen. og får å hylle alle fotball idioter som spiller fotball på kunset 24/7. mmm

StorevoldRediger

Her bor nå Jacksen, i en caravan fra 1979, kan er den nye versjonen av Mesias, og flyr rundt i vennesla på noen utkjørte rulleskøyter, eller en stjålet sykkel. Han har også stilt til Orførervalget i 2010, under partiet "Misjonen Jesus Leger" hvor han er 1. altergutt.

SmååsaneRediger

Et lite fjell/skau/eller noe sånt midt i Moseidmoen som er isolert fra resten av verden pga. de bratte bakkene som aldri blir strødd eller saltet om vinteret FORDI DEN JÆVLA KOMMUNEN SKAL VÆRE SÅ FAENS KJIP, GOD, OG IKKE NOE FUCKINGS BUSS. Men uansett, her bor det kun skogfjotter, håndverkere og deres håndverker-kamerater som bygger sitt eget hus på kveldstid og i helgene og rike folk som bor i firkantet hus som ser ut som fuglekasser (noe som de ser ut som og som kanskje er.) Her finner du også en barnehage og en liten koselig sti igjennom skogen som egentlig ingen går i fordi folk har for mye swag rett og slett.

HeptekjerrRediger

Heptekjer er også kjent som "helvetesfjellet" men utenom det er dette plassen og bo, har finner du alle du forskrudde personene du kan tenke deg. Folk fra andre plasser i vennesla hadde ikke klart på her fordi vennesla motoet er "kan du ikke pisse på ditt eget hushjørne uten att naboen kan se deg fra stuevinduet bor dere for nerme" hvert tredde hus bor det politi så dette er definetivt ikke plassen for en typisk vendøl, og dette gjør det til et sant helvete og bo her.

Kjente personer med tilknytning til kommunenRediger

Se ogsåRediger

Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!

i Vennesla er et ordtak som går som dette: he du kykken heime hos dykken?