Twintip er ski som brukes i slalom. Skia tåler ingenting, ingenting. Hvis du kjører ned en kant brekker du skia og den må sendes til tyskland for reparering. Men de sender den videre til Sveits. Men de berømte k2 skiene tåler en litt høyere kant, men de tåler ikke hvis Macgyver kommer og bruker lommekniven sin. Men armada skiene er Macgyver sikre, men nå sitter Macgyver hjemme og finner ut hvordan han skal ta knekken på armada skiene. Men foreløpig er de sikre. Og en ting-vis du klør Macgyver på tissen så blir han distrahert og da har du sjansen til å drepe ham. Den første mannen som har knekt armada skiene er Chuck Norris. Mens derimot high society skiene brekker før du får tatt men på deg.

Grunnen til at de kalles twintip er at dersom de knekker, noe de altid gjør, og når de da kommer tilbake fra reperasjon fra tyskland, er det kun to tupper (twintip) igjen av skiene. Tyskerne bruker her en velutviket matematisk metode til å slipe bort de ødelagte delene av skiene, og siden denne matematiske metoden inneholder kun en regnefeil, så blir kun tuppene igjen etter behandlingen. Så når du endelig får igjen skiene fra tyskland, er det umulig å få festet dem på beina, og det er like greit da det er vanvittig kjedelig med slalom.


twintip er noe som utøves av ungdom som er for god til å kjøre snowboard. du finner twintip miljøer i diverse parker, rasteplasser langs store veier, skoger og nudiststrender

(twintip brukes også om det mannlige kjønnsogranet til menn, som ved en feil, ikke ble siamesisk tvilling.)