Trening er bra for menn med store pupper. det handler i hovedsak om å strekke puppene så hardt at du svimer av, deretter dunke hodet ca 4 gang i gulvet, så bør du ta en pause på ca 4 uker uten å spise noe. I følge mange troverdige kilder som f.eks magainet [mag] avsløres det at man er avhengig av trening etter tre uker med aktivitet to-tre ganger i uka så det blir jævelig vanskelig å ta den 4 ukers pausen, men man bør ikke strekke puppene for mye.

Det finnes forskjellige måter å trene på. Alt fra jogging til synkronsvømming. Synkronsvømming anbefales ikke om du ikke er typen som kler klumpete badehetter.

Trening er noe som man utsetter kroppen for, uten å vite hvorfor. Trening er alltid lite lystbetont. se opp for falske profeter som sier det motsatte. Trening brukes flittig i forsvaret for å psyke ut folk, til de dimmiterer.

Trening brukes ofte som tortur i den tredje verden, ofte skjult som "skolevei". det er tilfeller i afrika på att viss du går/springer 3 mil hver vei til skolen så kan du "vinne" en eller annen gren i de olympiske sommerleker. også kalt ol. det er noen ondsinnete typer som har laget seg en "torturklubb" kalt den internasjonale olympiske komite. Her sitter de som virkelig hater menneskeheten.

Trening fører aldri noe godt med seg. bivirkningen av de ulike treningsmetodene er mange. her er noen dømer, ukontrollerte skjelvinger,hodepine (herunder all annen pine), lammelser,hjertestans,kvalme å brekkninger, død.

Det man aldri må gjøre er å trene flere i en gruppe, fordi hvis den ene trener litt hardere og den andre ligger etter. Da blir han skutt ned for landsforæderi og kroppen blir spist opp av flere kannibaler som bor i Trondheim.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.