Tour de France

Tour de France er et sykkeløp i Russland der hensikten er å velte mest mulig og i tillegg prøve å dope seg ned mest mulig før løpet. Biler, motorsykler og helikoptre deltar også, men underlig nok er det aldri noen av de sistnevnte som vinner da disse i tillegg til å kjøre fort kan starte hvor de vil og når de vil. Løpet varer i 5 år, 3 måneder, 1 dag og 14 timer, og bare fåtallet overlever eller kommer i mål. De som overlever til siste etappe, drikker seg dritings på veien, og derfor er det igjen fåtallet av de gjennværende som kommer seg i mål. Vinner ender som regel på sykehus, og må pumpes. Syklistene sykler på punkterte hjul, og det gjør at de må skifte felg hver kilometer.

Tour de FranceRediger

I utgangspunket verdenmesterskap i doping. For allmenheten blir dette skjult som et sykkelritt(som nevnt over), men det er vel få som idag ikke forstår at man må ha ganske bra dop for å kunne sykle i tre uker i frankrike(egentlig for å være i frankrike i tre uker og, men da bruker man kanskje en annen dop). Det hele startet i 1889, da man begynte å forstå effekten av dop på menneskekroppen. Man hadde sett at noen kunne løpe raskere, eller lenger ved hjelp av litt kjemisk stimulanse.

Lager best dop.Rediger

I dag ser man representanter fra legemiddelindustrien og kjemiindustrien samlet i Frankrike i tre uker i året for å konkurere i hvem som lager best dop. Det er mange klasse å stille i, vi kan nevne sprintedop, klatredop, lagdop osv. Det har vist seg at det er viktig å ha rett individ på sin dop, akkurat som i formula 1 hvor det er viktig å ha en god sjåfør for bilen man konkurerer med. I dopkonkuransen har vi en utøver som har vist seg som et godt mottakelig for dopen, nemlig den legendariske doperen Lance Armstrong. Armstrong er også et godt eksempel på noen av bivirkningene av overforbruk av dop da han blant annet har mistet testiklene sine.


Tour de France for barnRediger

Barn deltar også i aldersklassen 2-3 år. Siden barn i denne alderen enda ikke kan se, må sykkelen deres med 1 hjul trekkes av en førerfrosk. I løpet av turen spiser franskmennene froskene, og barna blir overlatt alene på etthjulssykkelen sin. De som overlever, vinner.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.