Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Islamiska kalifatet Svergistan
Svenskeland
Svenskflagg.png
(flagg)
Sv st.JPG
(våpenskjold)
«Det är okej att vara bög»
Storsverige.png
Hovedsteder Porrarp
Største byer Bögebacka
Innbyggertall Alle i hele verden er velkomne til Folkhemmet!
Offisielle språk Svorska, العَرَبِيةُ‎‎
Styreform Demokratur
Knug: Clar VXI Gufsat
Stasminister: Cookie monster
Selvstendighet 1991 … men egentlig er Sverige bare en del av Skåne
Avhengig av Pengene til nordmenn
Uavhengig av Sovjetunionen
Valuta
Tidssone Trengs ikke. Svensker tenker ikke.
Nasjonaldag 32. Dhu al-Qi'dah
Landkode PK
Toppnivådomene .svenska
Nasjonalsang:
«Ja, vi älskar Norje»
«Jag e inta dum, bara svensk.»
Et vanlig syn på svenske matbutikker.

«Sverige?! Billige Kaker!»

- Kakemonsteret om Sverige

«S-V-E-R-I-G-E-? Herrejessus; jeg har hørt at det KRYR av svensker der!»

- Sven O. Høiby om Sverige

«Jag elskar Nörje»

- Full svenske i Norge om Sverige

«Sverige? Mener du Svinesund

- Oscar Wilde om Sverige

«Hallo, Norge... Eeh... Jeg mener Svinesund!»

- Forvirret rockeband på konsert i Sverige

Sverige er en tidligere østeuropeisk stat som nå er forfremmet til Norges nabo, men Sverige er fortsatt bare en del av Skaprepublikken Skåne. Tidligere lå Sverige omtrent der Hviterussland ligger i dag, men Alfred Nobel hadde et sprengningsuhell da han fant opp dynamitten, og Sverige havnet ved siden av Norge. Sverige er ikke i utlandet. Det ble løst ved at Norge gjorde det til sitt tjuende fylke. I dag består Sverige av tre ting: E6 (som bringer nordmenn til Europa), Svinesund og ca. 9 millioner apekatter. Landets innbyggere, populær kalt svensker eller svenskefaen, skryter av å være dobbelt så mange som oss nordmenn (selv om brutto-IQ-en er ti ganger mindre). Dette er aldri blitt bevist, da det ligger i det svenske blodet å ikke kunne telle til mer enn hundre. Antall hjerneceller per svenske er, på grunn av dette, den eneste statistikken som foreligger (statsminister Göran Persson, Sveriges smarteste, med sju tilfeller av hjerneceller, inkludert to i avføringen, sensurerte senere dette tallet). Grunnen til at svensker er så dumme er fordi de mister så mye snørr.

Sveriges nasjonalsport er Vertikal Bowling. Andre fritidsaktivitet inkluderer å tegne Sverige som om det var Norge[1]. Der er det f.eks. såher at Stockholm rimer på Østfold.

I Sverige bor det en hel del mennesker. Disse kalles stort sett Carl, Ove eller Shuáng H'im. Man kan regne med at omtrent 6 542 375 492 836 472 av befolkningen sliter med både matematikk og det å uttrykke seg emosjonelt, og de spiser derfor nesten bare karamell. Karamell er populært i Sverige, ettersom de ikke er helt mentalt oppegående.

Sverige er også kjent for sine farlige elger og sitt fantastiske telefonsystem.

I Sverige oppnår man respekt og høy status i eksklusive miljøer av å løpe på vegger. Fort og hardt. Dette forklarer ikke svenskenes lave IQ ettersom tilstanden er ikkekronisk. Svenskene har utviklet sitt eget språk over en periode på mange hundre år prestert å forkvakle sitt en gang så flotte språk som lignet veldig på norsk, med de alvorlige konsekvenser som det har medført, nasjonalt såvel som internasjonalt. Eksempel følger: Jeg må bæsje: "Jag måste bajsa". Her drukner det opprinnelige poenget i en bøtte med språklig avføring. Men naturen finner utveier for å sikre forskjellige arters overlevelse, svensker er intet unntak, de er jo veldige artige. Derfor har Sverige nesten bare pene, søte og svært feminine damer. Naturens helt særegne måte å kompangsere - beklager, en inadekvat, overbetalt svenske skrev opprinnelig dette avsnittet - kompensere for intelligens.

Historie

Sverige ble fritt i år 1133 e. kr, men ble sammen med Danmark, Ísland, Föroyar og Grönland en del av Norge i 1397 (Kalmarunionen). Sverige ble i perioden 1869-1987 brukt som en plass der kriminelle arabere ble plassert langt vekke fra sitt hjemland. Svenskene erobret Malaysia i 2005. Etter å ha lansert Ducktape i 1980, truet Sverige Tyrkia med krig, dersom landet ikke innfridde kravet om 25 000 kilo tyrkisk pepper. Tyrkia fløy over 30 000 kilo tyrkisk pepper dagen etter, 5000 kilo ekstra for undskyldning om kattedrapet i Göteborg. 23. juni 1980 ble det kjent at en kebab-selger av tyrkisk opprinnelse var funnet skyldig i drapet på katten til Maria Vibratordottir

I 2002 invaderte Sverige New Zealand, etter å ha kjøpt informasjon fra Dog Intelligence Agency. New Zealand svarte med å legge ut nakenbilder av den svenske statsministeren, Fredrik Reinheldt og "De tre vise menn". For svenskene var dette en stor tragedie, etter å ha sett bildene fant svenskene ut at Fredrik Reinheldt hadde større bryster enn Angela Merkel. Dette ble også ansett som et nederlag i Tyskland. Tiden etter dette er blitt preget av en borgerkrig mellom nazi-Tyskland-støttede høyrepartier og venstres George Bush. I dag er Sverige Norges kjøpesenter der norske folk kan kjøpe ALT til en billig penge. Gud være priset Sverige som er så billig.

Fra 1814 til 1905 trodde Sverige at de fikk overta Norge etter Danmark, men det var egentlig den italienske iskremprodusenten det var snakk om. Det var dronning Margrete av Norge, Sverige og Danmark som ville gi Sverige en gave i forbindelse med at hun snart fylte 500. Dette ble Danmark sure for, de ville ha is, og stjal Island. Sverige ble sure og svarte ved at de stjal Danmark og Island tilbake til Norge som takk for at de fikk Norge.

I 1905 ble "Konfliktsupplösningen mellan Norge och Sverige" undertegnet. Med dette dokumentet gikk den svenske stat konkurs og ble plassert under Danmark i Norges Verdsatte Territorier-liste. L'isle Bóùvët (fransk)/Bovvetööyennin ble samtidig brutalt rappa fredelig overtatt fra Det Frie Franske Territorium og Same-Finnia etter Norges annektering av Finland og plassert som nummer én på lista.

Sverige topper igjen Den Norske Verdsatte Territorier-lista pga. Strömstad/billigbutikkenes utbygging og IKEA.

I 1943 kom danskene med navnet Bollefilmlanderne for Sverige da ordet bolle dukket opp i deres eget land.

Utover 60-tallet foretok Russland masse atomsprengninger i Sverige. Dette gjorde at svenskenes intelligens ble svekket ytterligere og antall hjernecelleforekomster sank fra 250 til maksimalt 10.

Svensk valuta ble i 2007 erstattet med islanske kronur slik at nordmenn skulle skremmes av svenskeprisene og handle hjemme. Dette mislyktes og norsk krone ble valuta i stedet.

I mai 2008 ble det klart at den svenske sub-norske grunnlov skulle forby en overgang til €uro. En komitté ("Svenska komittén för innföring av norska kronor i Europen") skal settes ned i stedet. Dessverre manger det stoler, men de skal etter planen motta nok innen slutten av fjerde kvartal, slik at komiteen endelig kan settes ned.

I juni 2008 stoppet Sverige Aarhus fra selvstendighet fra Norge.

I august 2008 fant flere dumme dansker ut at de var sånn fordi de stammet fra Sverige. De byttet derfor nasjonalitet og ble en del av Sverige.

I september 2008 ble dansk-svenskene kastet ut av Sverige pågrunn av de irriterende danske genene. Disse små irriterende danskene også kalt RALF-er, ser bare på String Emil og Pakistaner filmer. Det eneste morsomme med dem er måten de utaler ting som «Timmy two thousand». De klarer ikke å utale th lyden og sier derfor istedet «Timmy two fousand». Det er hovedgrunnene til at de ble kastet ut av Sverige og ble tvunget til å bytte tilbake nasjonalitet. RALF-er er derfor nå en truet art i Sverige. Alle RALF-er innenfor de svenske grensene blir nå skutt eller hengt.

Det er planlagt at Sverige fylke skal sendes til Mars i 2097 og slite seg ut for at resten av Norge skal ha et nytt feriested etablere Norsk Marsterritorium der.

Alkohol og Svensker hører sammen

Sverige er verdens største alkoholprodusent, med hjemmebrennere til å hjelpe fabrikkene i pågangstider. Konsekvensene av Sveriges alkoholeksport kan man blant annet se i Springfield. Noen våger å påstå at svensker er konstant fulle, dette er en krenkning mot våre lavpannede, og dumme naboer. Det er slike folk som blir sendt til Sverige av sin egen regjering, for å motta en straff ingen svenske noen gang har overlevd, å la være å spise köttbullar til spaghettien sin! Svenskene er dumme og altså ikke særlig smarte!! De pleier å drikke seg dritings hver dag med Osama bin Laban. Osama har dessuten hytte i Nord-Sverige, der han tilbringer mye tid med familie, venner og flaggekspert Kyrre Engleli.

 
Svenske som ville ha med seg toget hjem i garasjen etter en tur på byen

Svensk biologi og utvikling

Et annet fascinerende paradoks er at svenske menn stiller med verdens minste peniser, målt i tykkelse og lengde. Det ville dermed vært nærliggende å tro at befolkningsveksten burde stoppet opp. Det er to årsaker til at dette ikke skjer: Svenske kvinner er som kjent blant de aller billigste i verden, de sprer beina til alle og en hver, og avslutter med "ska det vara någonting mera innan vi stängar?" Den andre årsaken er kontinuerlig tilførsel av det norske stor-kuk-genet, som har bidratt til å verne det svenske folket mot utrydning. Overføringen av dette genet skjer som regel på nordmenns harryturer over grensen for å skaffe snus og sprit.

Navnet «Sverige»

Navnet betyr opprinnelig «svært rike», altså at det er et stort rike med mange rike innbyggere. Ordet blir brukt ironisk. Sverige kan også skrives med en stor J (svær J).

Kjente personer

Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie · Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.

.