Svømming

Svømming er en sport som oftest skjer på land (noen ganger i vann), hvor det er om og gjøre å svømme usansynlige lengder før man selv drukner, eller motstanderen drukner. Det er også en veldig interesse innen svømmesporten og barbere seg overalt, og ta på alt mulig kondomutsyr så du ser ut som en vakuumpakket tulling. I vannet er det vanlig å leke frosk, noe som blir sterkt mislikt av de armenske froskene i portugal fra den italenske rivieraen. Så noen ganger er det sånn at den som leker mest frosk vinner.

Svømmere trener veldig mye, dette tyder på fritidsproblemer. Og hvis en ikke setter nye rekorder blir de veldig lei seg, og sier de skal slutte. Noe de ikke ofte gjør. De drar på stevner for å "perse", men dette er kun et dekknavn for å "bæsje". Siden de får mange sommerfugler i magen, lukter toalettene svært upassende.

Målet med svømming er å bevege seg over forskjellige distanser på kortest mulig tid.

Noen VerdensrekorderRediger

  • 50 fri: 08,35 sekunder
  • 100 fri: 11, 89 sekunder

Svømming er en veldig tidskrevene idrett kan man si. Smatt hei du er stygg

KonkurransesvømmingRediger

Konkurranse svømming er en sport som de fleste vet blir omtalt som: "Haien kommer!" Når du skal svømme i konkurranser er det viktig å tenke på å se så teit ut som mulig. Du må også gjøre lekser som man gjør på Skolen, Konkurransesvømming er altså å late som man er en frosk og gjøre Lekser. For å se så teit ut som mulig trenger du:

  • En trang og (u)behagelig badebukse/badedrakt
  • 3 neseklyper (helst i rare, knalle farger)
  • En badehette (Helst med tekster som : "jeg er en noob", eller "haifor")
  • En trener som kan rope, kjefte og skrike til du blir døv (badehetta hjelper veldig mye)
  • Tilskuere som er klare til å le seg ihjel hvis du svømmer eller gjør noe feil (eller hvis du mister badebukse/badedrakten når du svømmer...det hender ofte!)

Så er det bare å svømme til du blir så utslitt at du ikke orker å leve mer. Det er om å gjøre å være så raskest som mulig når du svømmer. Når jeg var på et stevne , så det ut som mesteparten tenker seg en hai (eller en harmløs shanghai hvis du er i Kinahavet) som svømmer etter dem så fort som de svømte. Prøv, det hjelper.