Løvebakken barnehage

(Omdirigert fra Stortinget)
Løvebakken barnehage (stortinget)

Løvebakken barnehage, er en barnehage i Norge og Sveriges hovedstad Andeby, nærmere bestemt i en forstad noen mil unna kjent som Oslo. Ett av reisemålene fra Skarnes sentralbanestasjon.

Det spesielle med barnehagen fremkommer gjennom det noe spesielle prøveprosjektet (sett i internasjonal sammenheng), der barna i denne barnehagen er satt til å styre politiske beslutninger på nasjonalt nivå i Norge. Det hele er et pilotprosjekt der det pedagogiske prinsippet om at alt skal skje på barnas premisser, er dratt helt ut.

Etter at det litt mindre kommunistiske “det lyseblå partiet”, ledet av tidligere programleder for NRK-programmet Høyrer Du? vant valget i 2013, ble det inngått en ny regjering med det “mørkeblå partiet”.

Noe barna i løvebakken barnehage er særlig flinke til, er å tegne bilder av regnbuer. Kanskje ikke så rart, siden dette er noe de har øvd mye på, etter å fått grundige instruksjoner av barnehagetanten Hillary Clinton, som også er utdannet kunstner. Siv Jensen, sammen med Bjørnar Moxnes - selv om de småkrangler litt - har begge blitt veldig flinke. Men etter en jentene-mot-guttene-konkurranse, hvor Bjørnar Moxnes og Jonas Gahr Støre ble teamet opp mot Erna Solberg og Siv Jensen, har det vært mye krangling - noe som toppet seg da Sylvi kastet malepenselen på Jonas, og Bjørnar banket opp Sylvi sammen med Knut Arild. Hvilket totalt sett var av ganske stor undeholdningsverdi, men endte med at Sylvi ikke fikk lov til å bestemme lek ut denne barnehage-perioden, siden det tross alt var hun som begynte.

Etter at nyhetsmagasinet The Onion, med redaktør og journalist Jordan Peterson i spissen avslørte hvordan barnehagetanten i denne barnehagen grovt utnytter barna til å adlyde alt hun sier, har det foreløpig kommet begrenset med reaksjoner fra foreldrene. Ikke så rart, siden de fleste nordmenn kun følger med på NRK. Men trolig vil reaksjonene vokse i styrke, straks avsløringene blir videreformidlet på Dagsrevyen.


Kjente personer som har gått eller går i Løvebakken barnehageRediger

  • Siv Jensen
  • Jens Stoltenberg (ble senere flyttet til en annen barnehage kalt “NATO”, etter mye bråk og uro).
  • Lucky Luke
  • Erna Solberg
  • Jonas Gahr Støre