Steven Seagal

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Steven Bruce Mahatma Batman Toyota Suzuki Ferrarri Seagal kom flygende ut av farens munn i år 1 før Jesus sin fødsel, det vil si litt før Adam og Eva ankom Blue Ice Park i New Orleans som ble plantet av Steven Seagal, faren hans og Chuck Norris, som Steven og faren fant oppe i et tre spisende på en banan, rett etter Stevens fødsel.

Blue Ice Park brant ned etter at Chuck Norris prompet mens Seagal holdt en fyrstikk bak rumpa hans.

Steven Seagals plateRediger

Steven Seagal ga ut albumet Life's A Bitch and So is my dad. Han fikk Grammy for Beste Steven Seagal Album for dette. Albumet inspirerte Jimi Hendrix til å ta opp en gitar, men han la den ned igjen etter å forstått at han var ingeting i forhold til Seagal. Albumet skapte sjangrene Grindcore, Techno, Country, Rockabilly og Black Metal. Albumet produserte 65 hits, de to mest kjente er Rolling On The Floor Laughing My Ass Off og Oh My God som handler om forholdet til sønnen. Den eneste personen som har utfordret Steven Seagal sin brilliante musikalske teknikk, er ingen. Steven Seagal startet bandene Led Zeppelin, Pink Floyd, The Beatles og Donkeyboy.

HverdagsrutineRediger

Hverdagsrutine (fordi ingen har lyst til å vite hva han gjør i helgene):

 1. Lukk opp øynene.
 2. Ring Chuck Norris slik at han kan åpne opp øyene, sånn at dagen kan starte.
 3. Be til faren sin og Darth Vader og etter det, donere sæd til Pineapple Garden og sende det i posten fordi han ikke gidder å dra dit.
 4. Gå ut av sengen med feil fot.
 5. Åpne opp kjøleskapet og drikke nøyaktig 13,4 liter appelsinjuice.
 6. Sette seg i bilen sin, en oransje Hummer.
 7. Kjøre til Pineapple Garden for å plukke opp sine kolleger Sylvester Stallone og MacGyver.
 8. Dra på jobb og være der i fire timer (for øvrig jobber Steven Seagal på Opplysningen 1881)
 9. Ta sauna hjemme hos Catwoman i Gotham City.
 10. Dra hjem, ha sex med sin nåværende kone, Lil Wayne.
 11. Sjekke skapet for faren sin, Darth Vader, Chuck Norris og folk med helsetrøyer.
 12. Legge seg og sove nøyaktig helt til han lukker opp øynene sine.

Andre kule tingRediger

Steven Seagal har så mange barn at forskere fortsatt holder på å spore dem opp, så langt har de kommet til 76, men de mest kjente så langt er: Gud, Nelson Mandela, Adolf Hitler, Jude Law, Megan Fox, Brødrene Dahl og Tupac.

Steven Seagal er kjent for å gå inn i en bar og banke dritten ut av alle. Så må han gå ut av baren og banke alle utenfor også. Han står med våpen i begge hendene på coverene på alle filmene hans, men han dreper halvparten av fiendene sine med blikket sitt. En gang hadde Steven Segal og Chuck Norris en stirrekonkuranse. Det endte med at alt eksploderte.

FaktaRediger

 • Steven Seagal kan ta flykick tjue meter rett fram.
 • Alle filmer Steven Seagal har spilt i er dokumentarer.
 • Faren til Steven Seagal, hvis navn er ukjent, sies å være den mektigste skapningen i Universet, og når Steven Seagal var tretten år måtte han rømme fra farens kjeller. Faren til Steven Seagal kalles bare Bon Jovi, men det er åpenbart et falskt navn.
 • Etter at Steven Seagal skrev det nye testamentet, døde han av utmattelse, heldigvis klarte han å trykke på MacGyver alarmen, som alle mektige folk har i hvert rom i huset sitt, og MacGyver ankom og gjenopplive Steven ved hjelp av en flammekaster og en frossen kylling.
 • Steven Seagal oppfant mensen, for å straffe damer etter at Jomfru Maria slo opp med han.
 • Steven Seagal og Chuck Norris ble sammen etter at Maria slo opp med Steven Seagal. Seagal og Norris fikk tre barn sammen: Gud, Harald Heide Sten Jr. og Nelson Mandela.
 • Chuck Norris slo opp med Steven Seagal i 1642, og av den grunn oppfant Steven Seagal testikkelkreft.
 • Steven Seagal fikk testikkelkreft i 1802, mistet fem testikler og har den dag i dag kun 15 ballesteiner.
 • Tre kongefamilier er bosatt på Steven Seagals rygg
 • Steven Seagal befruktet Klara Hitler (Adolfs mor).
 • Steven Seagal donerer sæd hver morgen etter bønnen.
 • Steven Seagal har ingen mor, søsken eller besteforeldre. Han tok plutselig bare flykick ut av munnen til faren når faren gulpet. Steven Seagal har ingen besteforeldre fordi faren hans plutselig bare oppsto av støv og partikler.
 • Steven Seagal oppfant Facebook i 1233 men det tok ikke av før Internett ble funnet opp.
 • Steven Seagal har uendelig med promp, og kan prompe når han vil. Prompen hans tiltrekker seg Justin Bieber og fugler.
 • Den 27. desember 2010 fant forskere ut at hver eneste video på hele Youtube kan spores til en og samme IP-adresse. Denne IP-adressen (som skal holdes hemmelig), ble sporet til MacNorris Avenue 1, som er adressen til Steven Seagal.
 • Steven Seagal tror at FBI har tatt sikte på å ødelegge hans karriere. Fordi du ikke vil kjøpe hans energidrink, får du vikke bruntsukker på IKEA.
 • Etter krav fra aksjonærer, må Hurtigruten ha minimum 1,5 prosent av dens totalvekt i form av nederlandsk produserte våpen....æææsj! Dette kravet eksisterer helt til Seagal får innvilget russisk statsborgerskap.
 • Dagen det skjer, blir våpnene solgt vekk i Norge mens det pågår NATO øvelse. Kun nederlendingene vet at dette ikke er en del av øvelsen.

Se OgsåRediger