Stavanger

Stavanger
Siddisland
Stavanger har ikke flagg 150px
(våpenskjold)
«Va d'någe?»
Hovedsteder Hamar
Største byer
Innbyggertall 200000 mennesker, 22000 fra ander steder i Norge , 42 roseselgere fra Romania
Offisielle språk Stavangersk
Styreform Kommunist-kapitalistisk Nazivelde
Stormführer: Hobbynazisten fra Crazy Piano
Statsminister: Sevland
Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av
Uavhengig av
Valuta Cash, bitch!
Tidssone Litt bak Russland, men mange timer foran USA
Nasjonaldag 16. Mai
Landkode SVG
Toppnivådomene Internett kommer om ett års tid, i september 2022.
Nasjonalsang:
«Tore Tang»
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

Stavanger er et anerkjent land, som er under okkupasjon av kommunistlandet Norge. Stavanger er mest kjent for sin utvinning av olje. Stavanger (står for 60%) sammen med resten av Vestlandet, står for 60-70% av Norges BNP!


Historie

Stavanger får oljen sin fra Nordsjøen og de samarbeider med Statoil for å få nok til olje til innbyggerene sine i Stavanger. Oljeforbruket i Stavanger har lenge vært ukjent, fordi de ville ikke offentliggjøre det siden det var så høyt. Etter oljes ankomst til Stavanger gikk siddisene over fra; "Eg e fra Stavanger, gjørr det någe?" til: "Eg e fra Stavanger, va det någe?". Cash rules everything now, bitch! Uttrykk som "I'm rich, bitch!" er også vanlige når en Siddis møter en fra østlandet.

Etter at Saddam Hussein ble hengt og drept har oljeproduksjonen steget med 125 %. De jobber nå daglig med å få innført tollfrie varer, slik at de virkelig kan kalle seg et selvstendig land. Deres hovedargumenter for å være eget land er mest basert på østlendingers uforståelige språk, ønsket om å være selvstendige, og fordi de ikke føler for å dele sin rikdom med resten av Norge. Det bor ca. 12.000.000 rustne menn i Stavanger, og chief of armed forces heter Kent, og representerer den paramilitære gruppen Kent-bataljonen. Stavanger har mange forskjellige kolonier. De mest kjente er nok Hisøy i Arendal, Fevik i Grimstad, Rennesøy, Bergen og Oslo. Oslo brukes for tiden som en rehabiliteringsanstalt, og er satt opp slik Los Angeles er i filmen Escape from LA. Her regjerer Kent-bataljonen.

Stavanger er for tiden i kraftig økonomisk vekst, og alle oljekronene går rett i militærbudsjettet. Eller til Østlandet som takker Stavanger for å ha høyest skatter og mest bomstasjoner, samt flytte hovedkontoret til Oslo som ikke kan noe om olje, for at Østlandet ikke skal virke avhengig av Stavanger. Uvitende om at de ødelegger det eneste som gjør Norge rikt. Sett på den positive siden har Østlandet gått med på at Siddisene betaler skatt med olje. Men det de intetanende Østlendingen ikke vet er at denne oljen får Siddisene tildelt gratis fra den Stavangerske stat, etter at skatteoppgjøret er gjort opp. På denne måten lever Siddisene skattefritt, noe som gjør at Stavanger om to år vil ha økonomisk kapasitet til å kjøpe Europa.

Stavangerfolk kalles gjerne Siddiser. De blir regnet som svært patriotiske og blir lett aggressive hvis noen håner deres nasjonalhelt Tore Tang, eller byens fotballag, Viking.

Et forslummende trekk ved byen er en gjeng med utsøkt infantile og stupide tenåringer, som enda ikke har lært de fine finesser mellom det å være direkte teite, og genuint morsomme. Dette manifesterer seg tidvis i hårreisende dårlig skribentaktivitet, som man ser eksempler av i denne artikkelen i alt annet enn dette avsnitt.

Bydeler

Egenes

Eiganes (Forståelig, "pent" Stavangersk: Egenes) er den "pene" bydelen, som befinner seg vestover fra bykjernen. Her bor de folkene som tror de er overklasse, men så absolutt ikke er det. Her er det best å ta med seg lassevis med brunkrem, Lindeberg-klær og Versace-briller hvis du ikke vil risikere å bli overkjørt av en dame i BMW som "ikke ser deg". Det er fullt akseptert i denne bydelen å ha SUV, fordi om høsten kommer det glatte blader i oppkjørselen. De rike ungene som bor her, blir innlosjert på Kannik Ungdomsskole. Her finner du Norges største samling av umodne fjortiser.

Storhaug

Den vakreste bydelen i Stavanger, med kun 10 minutters spasertur til byen. Øvre Storhaug (Paradis, Storhaugmarken) sliter med nedre Storhaugs (Rosenli, Pedersgaten) vandalisering av bydelsnavnet. Derfor har de laget en grense som går fra Nylund skole. Bor du nedenfor tilhører du vandalistene. På øvre Storhaug skinner alltid solen, og de som er oppvokst her blir gjerne administrerende direktører eller jobber innen utenriksdepartementet. Beliggenheten til Storhaug er gull verdt, og det er vanlig for en på øvre Storhaug å se ned på Våland slummen. Det er nemlig pågrunn av Våland at Politikammeret ble flyttet. Politikammeret er vendt mot Våland for å beskytte øvre Storhaugs innbyggere.

Det er også vanlig for folk på øvre Storhaug å ikke kunne se forskjell på folk fra Bryne og Sandnes. Alt utenfor Stavanger, er akkurat den samme "oppkasten".

Stokka

Stokka ligger til det idylliske middelhavet. Her er det nullskatt og alle lever i harmoni med naboer og natur. Et av kriteriene for å bo på Stokka er at du tror du er soss. Det er nemlig slik at folk på Stokka tror de er bedre enn andre. Noe de så absolutt ikke er. Stokka er en svamp fullt med svette, illeluktende fylliker på en idyllisk plass. Kontrastene er store. Naturen er vakker og menneskene er fæle. Dra til Stokka hvis du vil kaste stein på noen. Stokka har og en nasjonal sang "Ekkelt på Våland" sunget av rapperen [[]]. Denne hitten er nå solgt til platina på verdensbasis og fåes kjøpt på en Esso nær deg.

Sandnes

Sør i denne seperatist-staten finner du Sandnes! Det er noe de fleste vet. Her er det mye fint å se. Rutebil/togstasjonen "Ruten" er velkjent sted for rånere/doplangere/voldtekstmenn. Den lokale sangstjernen Sibbe fra Sandnes (Kristian Valen) er fra Sandnes. Sandnes har også ett rikelig uteliv, ønsker du å fleske deg bør du besøke Cats for eksempel, der går de billigste jentene.

Jentene har brunkremflekker overalt på klærne, og kjøper alltid pudder i 4 nyanser brunere. Guttene går i fake Dolce & Gabbana, Versace og Cavalli. De pynter håret sitt med så mye gelé at det ser ut som flass. Alle i Sandnes bleiker håret sitt med produkter fra H&M. De vet ikke hvem statsministeren er eller at Norge ikke er i union med Sverige lengre. Når sandnesere skal på tur reiser de enten til Kvernevik, tar danskebåten eller reiser til Svinesund.

Sandnes er IKKE en bydel i Stavanger.

Tasta

Denne vakre bydelen er det egentlig ingenting å si noe om, fordi at de som er fra Tasta aldri er hjemme i bydelen sin. Ingenting skjer der. Alle fra Tasta er på Våland hos vennene sine. Monumenter å se på Tasta er f.eks. den nye Shell-stasjonen, Teinå skole, Stevie Wonder-statuen og rundkjøringen ved Kampen.

Kampen er altså Tastas forstad, og på Kampen bor det kun polakker, border colliere og løsunger som er vokst opp på institusjon. De som er her fra går oftest i dongeri og har klipt seg forrige uke. Kampen har søkt om å bli egen by i 2010.

Man har jo også uttrykket "Tasta-Engelsk". Det vil si gebrokken engelsk med særdeles innvirkning av Tasta-siddis-språket. En ellers ganske så fascinerende dialekt. Hvordan dette uttrykket opprinnelig oppstod er det gjerne delte meninger om, men det kan jo tenkes at det skyldes innbyggerne på Tasta i Stavanger.

Hinna

Hinna kommer etter Hillevåg og Mariero. Dette er et idyllisk og avslappet sted, fylt av koselige, pene mennesker. På Hinna kan du se fotballkamper året rundt på Viking stadion. Her kan du også ta heisen opp i høyhuset Det Skjeve Tårnet i Jåttåvågen, som sikkert ramler ned. Et viktig, turistattraktivt sted. Her finner man også, på den lokale bensinstasjonen Stavangers beste kaffe.

Ikke nok med at folkene på Hinna er koselige, pene mennesker. De er også de mest overflatiske og selvsentrerte folkene du finner i Stavanger by. Ungdommene er kjent for å være noen klyser som bare går rundt og legger ut om alt de har. Dette er spesielt morsomt da de skryter på seg ting de egentlig ikke har.

Madla

Madla er en av de største og kuleste bydelene i Stavanger. J.R. Tolkien har også skrevet en hyllest til Madla, men har senere blitt fratatt retten til å selge boka etter at Shakespeare hevdet det var plagiat av et av hans hovedverk om Madla.

Mariero

Mariero ligger mellom Hillevåg og Hinna. Det er en togstasjon like i nærheten for å ødelegge utsikten over havet. Mariero består av gjennomsnittlige siddiser, potetgangstere og sosser. Mariero har i lang tid okkupert Vaulen som ikke for kalt seg bydel. Noe liknende okkupasjon som Hillevåg har over Åsen. Mariero var grunnlagt av Mari som valgte sitt eget navn Mari+e+ro for å vise at det er en rolig bydel.

Tananger

Styggeste bydelen som er. Her bor de rike som ikke har gjort seg fortjent til sin rikdom. Ofte er ungdommer fra Tananger litt mer pyntet i klesstilen, går ofte med Lindeberg-klær og handler gjerne på Rolfsen. De har gjerne litt mer gelé i håret, og er ikke uvanlig gående med midtskill. De ler gjerne ofte av vitser de egentlig ikke forstår, er overfladiske, og får alt betalt av foreldrene sine. Det holder ikke med en ny bil til 18-årsdagen. Ellers virker de som å ha null sjel og er i mange tilfeller direkte oppdratt til å være sosiopatiske. De hater seg selv og tar det ut på alle andre. De er også litt utskjemt når det gjelder beliggenhet, ferge til Danmark, Flyplass i nærområdet, egen bussgarasje, som i gamle dager ble benyttet som overnattingsplass når, folk som skulle til Tasta sovnet på bussen etter en bløt bytur. Like lang vei til Kvadrat som til Stavanger sentrum.

Sola

Sola markerer starten på bondelandet og her ligger Stavangers flyplass. Men denne er strengt regulert, og på grunn av terrorfrykt må alle bli nakenscannet i sikkerhetskontrollen. Flyplass i nærområdet er den absolutt største fordelen med Sola, ellers har man alle bondegårdene og de store åkrene der alle nye barna i Stavanger gror.

Hundvåg

Hundvåg (Dogbay) er trolig den fineste plassen i Stavanger. Hundvåg består av to deler. Lundesiden og Skeiesiden. Lundesiden er den bra siden med rolige å fine boforhold. På Skeiesiden ligger Terje Vigensvei også benevnt som blålysgaten eller Terje Vidars vei. Hundvåg er i likhet med Storhaug blitt et resultat av en svært dårlig integreringspolitikk.

Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · Ertragraue · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Nittertal · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!