Forskjell mellom versjoner av «Arveofkenya»

1 915 byte lagt til ,  29 september
ingen redigeringsforklaring
(Tømmer siden)
Tagger: Mobilredigering Mobilwebredigering Tømming
Arve Benito Strand, eller mer kjent som "AreOfKenya" er 56 åring ifra Nairobi, Kenya. Faren til Arve Strand
[[Fil:BC7D1049-7E02-4A0A-8656-D66A4F096DAE.jpg|miniatyr|Arveofkenya i hjemmet sitt]]
heter Demi Gene Guynes og er født rett ved Nilen i Afrika. Arve flyttet til Norge i 1946 etter andre verdens krig. Mr. Strand ble skadet i foten og måtte nød amputere venstre fot under flyktingen. Faren til Arve var bare 13 år når Arve ble født. Rett etter Arve ankom Tromsø, ble det kaos i Norge. Arve var nemlig kjendis og artist ifra Nairobi og ble møt med blitz og kameraer i hytt og gevær.
 
Arve har senere utviklet seg til livestreaming, hvor han har identifisert seg som "negar". Arve går nå under flere navn, sånn som: Arne, Are, Arvelarve, DJ Benido, lolfunny21, StianNorwayfan69, Niggermannen, og Arve benito som lukter drito. Arve har dedikert resten av sitt liv til antimobbekampanjen han har under streamen sin. Den er effektiv etter som at detb blir bæn om man mobber. Arne har blitt tildelt tittelen, Norges sexyeste kvinne i 17 år på rad.
 
Are ser ut som en larve, derfor kalles han ofte arvelarve dette ser han på som mobbing og sier ofte "NÅ BLIR DET BÆN PÅ DÆ!". Arve holder til i en hule 6,9km under bakken i Tromsø, ingen har noen gang sett han ute.
{{kvist}}
 
Arve har også eid flere minecraft servere. Den siste het/heter Arvecraft. En veldig populær spiller på arvecraft heter hypikkel, han er kjent for å mobbe arve. Så NÅ BLIR DET BÆN PÅ HYPIKKEL!!!
Det sies at Arve har en dame. Arve har selv sagt at han aldri har kysset dama si. Det er mange konspirasjonsteorier om at arve faktisk IKKE har en dame, men en mann med navn StianNorway.
 
Arve og en ved navnet, StianNorway, er sagt til å ha et veldig godt forhold, fordi StianNorway slår Arve med sko, dette er sunt for Arve i den forstand at han ikke blir sur, men i stedet lei seg, og da ikke rager på stream.
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
7 665

redigeringer