Forskjell mellom versjoner av «Bærekraftig utvikling»

m
Tilbakestilte endringer av 185.44.98.34 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Hypera
m (Tilbakestilte endringer av 185.44.98.34 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Hypera)
Tagg: Tilbakestilling
 
 
Uttrykket "bærekraftig utvikling" ble skapt av studenten Abang, som også oppfant Dagbladet. Uttrykket kom til henne i en åpenbaring mens hun skulket en forelesning i statsvitenskap for å tygge tyggis og hørte på Courtney Love (dvs. en helt vanlig dag). I åpenbaringen viste Halvdan Sivertsen seg for henne, med følgende ord "co2, ka e det førr no? det e det som gjør værden tell et do! det har allerede skjedd på Mo. Hør på folket, Gro, kjære Gro. Hør på folket no, de gråt jo blod."
 
 
 
 
Reidun skjønte straks at hun måtte stoppe co2-utslipp så godt hun kunne, og bestemte seg derfor for å begynne å hugge ned regnskogen. Siden Reidun er en jente og derfor ikke kan anvende en motorsag, brukte hun tennene, slik de gamle hippiene gjorde (etter deres leder, Jimi Hendrix). Det førte til protester fra Bono. Reidun gikk derfor ut i sin egen avis, Dagbladet, og hengte ut Bono som "kapitalistisk mannsgris" (mens hun gav den nye U2-plata terningkast fem). Bono og Reidun har senere gjort opp, etter at Bono har innrømmet ovenfor Dorthe Skappel at "trær er noen jævler på å spy ut co2".
 
 
 
Reidun forsvarer alle sine handlinger med at det skjer under den hensikt å fremme "bærekraftig utvikling". Hvilket vil si følgende handlinger:
- Skrive kjedelige skolebøker med ord som ikke fins som begynner på sosio- og kultur-.
 
- Fortelle at 150 prosent av den amerikanske befolkning er overvektige, og at 170 prosent aldri har reist utenlands. Reidun gjør dette jevnlig i din dustjeg liker ikke degDagbladet.
Dagbladet.
 
- Pusse tennene i do i stedet for vasken.
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 406

redigeringer