Forskjell mellom versjoner av «Siv Jensen»

m
Tilbakestilte endringer av 81.167.194.14 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen
m (Tilbakestilte endringer av 81.167.194.14 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen)
Tagg: Tilbakestilling
{{Sitat|I did not have sexual relations to that woman|Bill Clinton om Siv Jensen}}
 
{{Buddy Osama}}
Siv jensen, en førstefødt pedofaen med 4 lidelser. Som oftest kalt Siv Bentsen, fordi vi ikke vet om jævelen er gutt eller et av de 20 andre kjønnene i følge Kristiania Verrrra.
[[Bilde:Sivjensen.jpeg|frame|
(MMS-foto Nokia 3210i: G. L. Valla) Stiv Jensen i prøverommet til Beate Uhse i Oslo. Jensen ønsker en gutt fra sjåstad til og masere føttene sine og vil om nødvendig bruke makt for å oppnå den ønskede frihet (se også [[væpnet revolusjon|kommunisme]])]]
'''Siv Jensen''' (f. 6.6.1966), datter av den mer kjente Jens Book Jensen, er for tiden LEDER (har vært formann, men vi har tvilt, vi har det, og nå er det endelig vedtatt på landsmøtet at Siv ikke er mann, det var det vi visste), Siv kunne umulig være formann i FrP, og jobber for å fristille alle representanter i partiet i enhver sak så partiet til syvende og sist ikke mener noe konkret i noen saker og dermed kan bli et parti for alle, både [[folk flest]], [[vanlige folk]] og gjerne en neger eller to, men helst ikke flere enn det. Kjent for sitt gode humør og forhold til Kiss.
 
==Atferd==
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 406

redigeringer