Forskjell mellom versjoner av «Drammen»

2 byte fjernet ,  25. mai 2020 kl. 10:46
'''Konnerud''', som er Drammens eneste wannabe-by. De teite konnerudfolkene forsøker desperat å herme etter Sandvika folka, men nederlag etter nederlag følger. På Konnerud er det alltid en hjemme-alene-fest, selv om det er midt i uka. Det har også de siste årene oppstått et stort hav av babes i nyetablerte områder langt utti helvete av Konnerud.
De mest besøkte stedene er Pizzabakeren, EVO, og ikke minst bussholdeplassen ved Konnerud Senteret, hvor det daglig står byhengere på rekke og rad som lengter etter en stusselig cheeseburger.
De har også en stor klubb, Konnerud IL, bestående hovedsakelig av håndballspillere og fotballspillere som alltid går gråtende ut av hallen/fotballbanen etter deres uendelige mange tap mot både Lier IL, Stoppen SK og tidligere Liungen, og Reistad IL. De klarer i det minste å vinne mot lag som Glassverket og Åssiden (Åssia) IF. Videre gjelder dette IKKE for Konnerud IL J00G07 HåndballFotball. Med årlige sendinger på TV2SUMO er dette et lag med en delvis lys framtid.
 
På '''Toppenhaug''' bor alle de gjerrige kapitalistene. Nå etter årtusenskifte så har det også begynt å dukke opp relativt mange "pappa har ræva full av penger" barn. Disse ses ofte kjørende rundt i dyre biler, pannebånd og ei blond pappajente ved siden av. Kan egentlig minne om bærums beste vestkant, forskjellen er at disse griner seg i seng hver kveld grunnet drammensopphavet de ikke kan kjøpe seg vekk fra. PGA mye tåresprut er sminke blant gutta fra toppenhaug mer vanlig enn hos jentene.
Anonym bruker