Forskjell mellom versjoner av «Netflix»

225 byte fjernet ,  12. jun. 2019 kl. 18:18
m
Tilbakestilte endringer av 81.0.157.204 (brukerdiskusjon) til siste versjon av 9E2
m (Tilbakestilte endringer av 81.0.157.204 (brukerdiskusjon) til siste versjon av 9E2)
Tagg: Tilbakestilling
{{Sitat|Jeg pleier å se på Netflix i jula|[[Julenissen]] om Netflix}}
''hei jeg er snill jeg er en mann jeg er mann jeg er mann jeg 3-felts t68»/60
Elise er jeg
''Jeg heter Elise jeg er en mann på 70år og har skrevet en tekst om tetfkix }
 
En '''Netflix''' er et dyr som ble lagd når Albert Einstein bestemte seg for å blande en hval og en hest.hei barby det blir fest på tur nåååøåååååååå 😄😄
 
Netflixer kan galoppere under vann og har et hull på ryggen som det spruter vann ut av. Den har også en hestehale som har form som en fiskehale.
 
NetflixerrdbhshhsjejdjdjdhdhehNetflixer er veldig glad i å se på teater og de elsker hestefilmer. Hvis du møter på en Netflix burde du absolutt løpe langt vekk, men det er veldig viktig å snappe først da. Netflixer elsker å bli tatt bilde av og de poserer gjerne for kameraet.
 
Men hvis du snapper bilde av Netflixen uten at den har hestehalen sin i strikk, så burde du som jeg sa tidligere løpe så fort du kan. Hvis ikke så kommer den til å finne frem slimet sitt.
Hvis Netflixen finner frem slimet sitt, er du fortapt. Da kommer du til å bli fanga i et slim uten at du kan gjøre noe. Der blir du fanget i to dager helt til Netflixen får dårlig samvittighet og tar deg med på kino for å se en hestefilm. Men når du er på kinoen må du ikke kjøpe popkorn, for alle Netflixer hater popkorn og dette er hvorfor:
 
For lenge, lenge siden var det en Netflix konge som var på kino (for å se en hestefilm så klart) Han gikk til kiosken på kinoen for å kjøpe popkorn og brus. Når han var og så på filmen satt han fast et popkorn i halsen og alle Netflixsene som var der prøvde å hjelpe han men ingen greide det så han døde.... Helt siden det har ingen netflixer likt popkorn.
 
[[Kategori:I live I dyeDyr]]dølløøøøøøølløllløø
Byråkrater, IP-kontrollører, emailconfirmed, rollback, Administratorer
4 402

redigeringer