Forskjell mellom versjoner av «Vigrestad»

58 byte fjernet ,  3. jan. 2018 kl. 20:46
m
Tilbakestilte endring av 92.221.0.101 (diskusjon) til siste versjon av Rody45
m (Tilbakestilte endring av 92.221.0.101 (diskusjon) til siste versjon av Rody45)
Vinneren av turnering får æren av å gå rundt Vigrestad iført "Skittdressen". I motsetning til vanlige kjeledresser er denne Skittdressen dynket i ku møkk for god lykke. Det er en stor ære å vinne denne turneringen og vise sin lojalitet til Vigrestad.
 
== Kjente personer: ==
 
Den som er mest kjent fra Hå komune egen Vigrestad er den mannen som har levd ett liv på Vigrrdtad i 16 år, selveste Jan Ove Osnes
De som eventuelt skulle være her, foretrekker anonymitet. Navngitte vil bli fjernet.
 
== Gjengkultur ==
 
Det hersker enn så lenge ikke splid mellom de forskjellige gjengene på Vigrestad, ei heller harmoni, beundring eller samarbeid. I tillegg til nevnte ''Formannskapet'' kan gjenger som ''dei mæ dressane'' nevnes. ''Dei mæ dressane'' kan gjenkjennes ved karakteristiske dresser( får det meste gule), og tidvis høye smell. Gjengene har tidvis skapt turmulter i samfunnets Facebook-grupper, og foretrekker å skape blest rundt sine handlinger, så lenge det ikke får noen betydelige konsekvenser. En kjent målgruppe får 'dei mæ dressane' er tilflytterer. Gjør noen noe mot en er alle rett på sak. Alle på vigreatad har respekt får denne så kalte kjetil risa og Jan Ove Osnes, dehan er deden største og mest berømte vigrestad buaranebuaren gjennom historien.
rollback
17 796

redigeringer