Forskjell mellom versjoner av «Sherlock Holmes»

6 byte lagt til ,  23. jun. 2014 kl. 00:25
m
ingen redigeringsforklaring
m
Sherlock Holmes er en engelsk gangster og nekrofil psykopat. Han er kjent for å bruke mesteparten av tiden sin på å late som han er dritsmart, og tilbringer mye tid i sitt såkalte "Mind Palace" som egentlig ikke finnes. Sherlock Holmes lider av sterk nikotinavhengighet og dekker hver centimeter av kroppen sin med nikotinplaster. Når han flyr rundt i Londons gater, er han som regel ikledd en lang sort frakk, blått skjerf, og en ekstremt stygg hatt. Når han ikke er på jakt etter mord og lik som han kan onanere til, befinner han seg som regel i sin idylliske leilighet, 221b Baker Street som han deler med kjæresten sin Dr John H. Watson. Sherlock er for tiden aktuell med realityprogrammet "Sherlock" på BBC hvor man får følge Sherlock og Johns travle hverdag bestående av jakting på muterte hunder, endeløs løping og taxi-misbruk i [[London]], te-drikking, blogging og praktisering av nekrofili.
 
==Oppvekst==
 
Sherlock Holmes ble født i en magisk skog i [[Skottland]]. Han er sønn av sir [[Arthur Conan Doyle]] og [[Unni Lindell]] som knullet ham fram på et utdrikningslag hos [[Edgar Allan Poe]].
Som ungdom var Sherlock mest kjent som "dealeren", med kodenavn Shezza. Han drev med ulovlig smugling av kroppsdeler og nikotinplaster til alle uteliggere i London. Til gjengjeld fikk han saftig sladder fra uteliggerne om kjente personer som han kunne bruke til utpressing i senere anledninger. Dette ble til et stort nettverk, ledet av Sherlock selv som hadde valgt å kalle det "the homeless network". I en periode var alt sladderet om prins Harry, [[Stephen Fry]], [[Voldemort]] og sjømonsteret i Loch Ness, noe Sherlock ble ekstremt lei av etterhvert. Dette nettverket er fortsatt i drift, noe vi blant annet får se i realityserien.
 
==Viktige personer i Sherlock Holmes' liv==
 
*'''Dr John H. Watson:''' En smålig pessimistisk lege med posttraumatisk stress syndrom, og Sherlocks store kjærlighet. Er også nekrofil. Han er bror av hobbiten Bilbo Baggins og radiopersonligheten Bjarte Tjøstheim. John og Sherlock ble forelsket da de møtte hverandre igjennom et datingprogram på TV, ledet av en tjukk mann med briller. De flyttet inn sammen i idylliske 221b Baker Street kort tid etter.
*'''Mrs. Hudson:''' En senil gammel dame som hevder at hun eier 221b Baker Street. Elsker homser og leide derfor ut leiligheten i andreetasje til Sherlock og John. Titter stadig innom for å få med seg litt seksuell action. Har en fortid som eksotisk danser og narkolanger men la dette på hyllen da hoften skled ut av ledd.
 
==Karriere==
 
Sherlock er for tiden realitykjendis, men har også hatt andre jobber:
deletion, oversight, rollback
16 941

redigeringer