Forskjell mellom versjoner av «Ikkenytt:Strøsand i øyet !»

1 608 byte fjernet ,  22. jan. 2013 kl. 08:56
(Ny side: {{Ikkenytt:Meny}} {{dato|23 februar 2012}} thumb|left|Her er kommunen ute på glattisen == Kommunal tabbe !!! == Redaksjonen i Ikkenytt har mottatt et refusjon...)
 
 
[[Image:Strøsand.jpg|thumb|left|Her er kommunen ute på glattisen]]
 
== Kommunal tabbe !!! ==
Redaksjonen i Ikkenytt har mottatt et refusjonskrav på NOK 316,45 fra Verdal. Det klages over at leseren av herværende kulturmagasin (ikkenytt) ikke har kunnet lese de tre siste utgavene på grunn av strøsand i øyet.
:Den uheldige leseren ble blind på det ene øyet i 9-årsalderen etter en ulykke med en dart-pil som egentlig skulle ha vært nedlåst i broren sitt skrivebord, men som var fullt av skitne truser. Årsaken til alle disse trusene, var at vaskemaskinen streiket to uker tidligere og broren hadde mistet jobben på puben nede i gaten da han dreiv med dart-spill i stedet for å løpe rundt med øl.
Det var da som utgjort at leseren gikk på trynet i en lang motbakke på vei heim. Kommunen hadde for en gangs skyld strødd. Kombinasjonen av å gå på trynet, samt kommunens iver etter å hindre bein og armbrudd medførte at øyet (det øyet som var igjen) ble gnidd noe så innihelvete neddi sanden at det har vært umulig å kunne lese selv de største bokstaver.
:Leseren mener han har et refusjonskrav i og med at han har måttet leie inn høytleser fra hjelpemiddelsentralen i kommunen og fått regning derfra.
:Redaksjonen har avvist kravet og bemerker at dette må eventuelt tas opp med kommunen.
:Redaksjonen har i tillegg bemerket at en ikke kan se at vedkommende kan se størrelsen på kravet fra kommunen og at den uheldige måtte kunne få hjelpemiddelsentralen til å lese opp størrelsen på kravet. Da ville det gå opp i opp.
:En ser at en lang vinter kan fremme mange slike krav.
 
 
 
'''Tilbake til [[Ikkenytt:Forside|Ikkenytts forside]]'''
26

redigeringer