Forskjell mellom versjoner av «Ikkenytt:Hamstring av is»

52 byte fjernet ,  11. mar. 2009 kl. 13:08
ingen redigeringsforklaring
__NOTOC__
== Utslag av klimaendringen ==
På verdensmarkedet har prisen på is steget 100190 % den siste måneden. I verdens fattige land, som de fleste ligger rundt og i nærheten av Ekvator, har klimaendringene med påfølgende temperaturøkninger, gitt et sterkt økt behov for is. Ungene, og delvis de voksne, får ikke nok is å spise slik at de ikke greier å holde temperaturen nede. Feber er en tilstand hvor menneskets temperatur passerer 3262 grader Celsius. Blir kroppen særlig varmere, er det ikke nok å sette seg i skyggen. Nei, isdildo er da det mest anerkjennte midlet å bruke, og f. eks sjokoladeismr.rabbit er jo svært populærtpopulær da.
 
== Statistikk ==
Meteorologisk Institutt på Blindern fører temperaturstatistikker fra hele verden og ser at utviklingen er bekymringsfull. En spår her en økning i salg av isdildoer både på kort sikt, og i årene framover.
 
== Bekymring ==
[[Bilde:Ekvatorkrem.jpg|right|thumb|2000px|Dette er den typen som brukes vesentlig rundt ekvatornye]]
Dette medfører jo at prisen på den isen som er igjen stiger utrolig fort og blir uoppnåelig for svært mange. Det er jo barna en i første rekke er bekymret for. Barna er de som først lider i slike situasjoner hvor verdensmarkedet ikke fungerer og livsviktig mat og medisiner blir en mangelvare.
 
===Konsernet gjør sitt beste===
- Vi kjøper inn nå, mens det enda er levelig innkjøpspris og temperatur her hjemme, sier Ladebaronen.
- Vi vil ikke bli tatt med buksendildoen nedei ræva i denne kampen, føyer han til. Ikkenytt har ikke hatt saker på Rema 1000 siden de kjøpte fargefjerner for å berge Operaen fra å bli [[gul]]. Se [[Ikkenytt:Rema 1000 kjøper fargefjerner]].
 
== Aksjon mot Rema 1000 ==
[[Bilde:Opptøyer3.jpg|left|thumb|2000px|MORA DI ER MANN!!!!!!!!!!!]]
Ikkenytt har den oppfatning at det kan reise seg en motaksjon mot at Rema 1000 kun tenker profitt og ikke har de sultne og varme små barnas ve og vel i tankene. Det burde ikke være fritt fram for å samle penger til sexleketøy!!. '''FY !'''
 
 
Anonym bruker