Snoop Dogg

Snoop Dogg på turné i Falkhytten sent på natten.

Snoop Dogg (født 24. desember 1984) er en veldig seriøs og bra kledd ung hund. Han synger opera og er en av de største. Han kan også spille piano, trommer, kassegitar, el-gitar, harpe, trompet, fiolin, fastnøkler, beepers, brusbokser og han kan spille på skje.

OppvekstRediger

Både faren og moren var stygge de bodde hos en familie som het Snoop-way. Mammaen til snoop dog het fittefant, og faren het tissefant. De levde et bra hundeliv med familien, til den dagen mannen i huset døde. Konen ble Enke og hun hadde ingen barn. Hun kunne ikke forsørge seg selv så hun havnet på gaten hun begynte og ta dop og levde miserabelt. Hundene ble levert til en kennel. De levde der i mange år. Men en dag fikk aldiana en sykdom ingen hadde sett før, hun begynte sakte men sikkert å bli et menneske, hun smittet trash, får de bodde i samme bås. Eierne på kennelen tørte ikke å ha de der mer, de viste ikke noen annen råd en å dumpe dem av i skogen. Men for å forske på sykdommen satte de opp et forseglet bur med et kamera. Aldiana og Trash ble overvåket mens de var der. De kom i en fase som gjorde dem aggresive og sinte, de knuste kameraet, og kom seg ut av buret. Deretter var de i normal tilstand igjen og begynte de å få en menneskelig hjerne. Aldiana fødte et barn, og barnet fikk navnet Snoop Dogg. De flyttet inn i et hus å levde som en vanlig familie.Snoop dog har rabis.

KarriereRediger

Ingen i familien drev med musikk, men han var så glad i å synge høyt på en ulendt måte. Aldiana og Trash ville ikke at sønnen skulle være som en hund, så istedenfor å ule så skrev foreldrene hans han opp på opera på skolen. Han hadde ingen besteforeldre så naboen hans tokk den plassen. Hun var en gammel dame som Snoop Dogg var mye med. De feiret alle høytider sammen. Hun var en gammel pianist, så hun lærte det til Snoop Dogg.

Det var like før 2. verdenskrig at Snoop Dogg ble oppdaget av engelskmennene. Han opparbeidet seg i musikkbransjen og etter noen turnéer på norske oljeplatformer fikk han signere et kontrakt hos en plateselskap på Island.

FUN FACT: Snoop dogg liker veldig godt komle og betaler gjerne et par millioner for å ha komlestrøssel på isen (tips til alle som har isjappe.