Snabeldyr

Snabeldyr
Et Snabeldyr.
Et Snabeldyr.
Vitenskapelig(e)
navn:
Snablus Horrificus
Norsk(e) navn: Snabeldyr
Hører til: Heffalump
Antall arter: 3 (Søte, Dødelige og Elefanter)
Habitat: Grantrær
Utbredelse: Grantrær i Norge
Delgrupper:
  • Dødelig snabeldyr
  • Søtt Snabeldyr
  • Svaldbarsk Elefant

Snabeldyr (Latinsk: Snablus Horrificus) er et merkelig dyr med snabel, som tilhører gruppen Snabeldyr. Som er en gruppe dyr vi vet svært bitte lite om.. Grunnen til dette er Camostyle-kamuflasjen deres som gjør dem usynlig, den eneste måten og finne dem på er og spise en kongle.

OpprinelseRediger

Snabeldyret ble først oppdaget av almenheten når Et Snabeldyr fikk lyst på ostepop og snek seg inni Kjell Magne Bondevik sin stue. (Noe som fåråsaket pannik..) De få forskerne som forsker på dette mener at snabeldyr som vi kjenner det stammer fra en blanding av en Heffalump, en Girraf og en Kongle. Denne blandingen skal ha skjedd i nissens verksted, hvor en giraff datt opp i et malingsspan og på grunn av at maling automatisk endrer genene dine så skjedde altså dette...

Det siges også at dyret mammugalasoen er blevet opfundet. Mammugalasoen er blevet fundet i Danmark, i 2016. Vi udfordre ikke folk til at komme og kigge efter det, da der kun er fundet en af slagsen. Kontakt nr. 46379382 hvis i har fundet endnu en slags. Det præcise sted dyret blev fundet, er i Smørum 2765.

Søtt SnabeldyrRediger

Dette skal sies og være det snabeldyret vi vet aller minst om(på grunn av camo drakten..).. Men vi vet den dag i dag at de skal vist nok være "søte".

Dødelig SnabeldyrRediger

Et snabeldyr uten motstykke. Nemlig... det er dødelig og jakter på ekorn og krabbbefolk. (kan også like cola og kage..)

Dødelige snapeldyre ligner hunde på en prik.

ElefantRediger

Den største av de tre typene, men er redd for mus.. Dette snabeldyret lever for det meste i kristansand zoo men kan også finnes i fjerne svære flyvende fremtidsbyer som svever over afrikas savaner.

KjæledyrRediger

Snabeldyr anbefales som kjæledyr. (hvis du kan makte og spise en kongle..)

du kan få en elefant som kæledyr, hvis du har et hus der er stort nok til det.

MatRediger

Dietten til et Snabeldyr er på blåhval, og ikke noe annet. (bør ikke spises) Fil:Snabeldyr2.jpg