Ski (sport)

NelsonHahaTransp.gif

Denne artikkelen omhandler Ski (sport), men det er kanskje ikke det du leter etter? Ikke fortvil! Ikkepedia har flere alternativer for Ski.

Ski er to trepinner som man fester til beina og deretter løper rundt som en tulling, eller rett og slett kaster seg utfor en bratt bakke, også kalt skihopping. Ski er en ekstremt kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelig og farlig sport, mest fordi sjangsen for å drukne i sikkel og spytt er stor. Også fordi mange blir skadet, drept, spist opp eller til og med voldtatt av elg, skogens kongle. Skigåing ble forøvrig funnet opp av MacGyver i 1856 da han stakk av fra Samemafiaen etter et narkoraid på Finnmarksvidda. Ski blir ofte brukt i sammenheng med asfalt, men det finnes unntak slik som rulleski som kan brukes på snø.

Det finns og andre former for ski slikt som jibbing der dei grev seg ned med ski på føtne for å finne mat for vinteren. I einkelte tilfeler kan og jibbing brukes av førstehelps pesonel når dei skal vekke gammle personar fra narkose.

ADVARSEL: Ser du noen mennesker med veeeeldig lange ski, burde du passe deg. Tuppen er veldig lett å knekke så dette kan fort bli brukt som et våpen.

Ordet ski kommer fra det engelske ordet "shit". Shit stammer fra dritt. Ski = dritt!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Man kan gå skøyting ( med smurning) eller klassisk( uten ). Det er også mulig (f.eks. i en såkalt spurt) å lage seg litt tomatsuppe.

En gang oppstod en myte: Raseres bygde-Norge, raseres norsk skisport. Mythbusters ville ikke ta utfordringen, da man risikerte at skisport ville bli poulært i USA.

Kjente skiløpere: Bjørn deili Petra NorTHUG4lyf Andreas Derbi Kushit Bjelle Magno Orginal Piddekøyrer Bråtehåg Kjente skiløpere Bjørn Deili Petra NorTHUGlyf Andreas Derbi Kushit Bjelle Magno Original Piddekøyrer Bråtehåg

Keyboard.JPG

Ikkepedia informerer

Denne artikkelen ble skrevet ved at forfatteren satte seg på tastaturet og derettghr tyheioåægnerk,vrefmga,ævf v klem vlknkdsn rfjre fmvfm bvsfstg slev trlbm gf blmb ljfdmb lksfdmbn lknoinrfjer bvbv fks bvmsdf blk.

yje wefw!

Keyboard question mark.jpg