Scientologikirken

Lette du etter bullshit? (du har funnet det)

Romskipene Xenu fraktet milliarder av romvesener i, ifølge Mr. Hubbard. (God fantasi den gutten der!)

Scientologikirken er en såkalt religion/sær sekt, som ble grunnlagt i 1951 av Enron Hubbard. Scientologi baserer seg på troen om at en intergalaktisk diktator, ved navn Xenu, for 75 millioner år siden brakte romvesener til jorden i Douglas DC-3-passasjerfly, hjernevasket dem ved hjelp av 3D-kinofilmer, og frøs dem ned og dumpet dem i vulkaner på Las Palmas og Hawaii. Så drepte han dem med hydrogenbomber, og deres hvileløse ånder plager menneskeheten den dag i dag. Egentlig var det en alternativ metode å leke psykolog Enron Hubbard fant på, men siden man slipper å betale skatt for religion i USA, var det klart at han måtte starte sin egen religion. Idag ledes kirken av Tom Cruise. Disse hvileløse åndene, som kalles thetans, har gjort at mennesker blir lei seg og får psykiske problemer. Tom Cruise fant på en test, Scientologikirkens personlighetstest for å finne ut hvem som er plaget av disse åndene. For å bli kvitt dem må man ta kurs for mer enn 10 millioner kroner, som går til innkjøp av bleier til Tom Cruises barn, Suri, som lider av kontinuerlig diare.

Da Enron Hubbard døde i 1968 ble han gitt tittelen Yppersteprest av Scientologikirken for evig tid. Derfor måtte etterkommeren hans få tittelen Fungerende Yppersteprest. Siden det har 18 av Hubbards etterfølgere fått titler som varer for evig tid. Da Tom Cruise fikk den høyeste posisjonen i Scientologikirken i 2004, fikk han tittelen Assisterende Fjernstyrthelikopterandrepilot.

KritikkRediger

Noen ytterst få personer har satt spørsmålstegn ved scientologikirken, og for eksempel vervemetodene. Trinnvis går de ut på å:

  1. Få dem til å ta personlighetstesten.
  2. Få dem til å bli knust av resultatet, slik at de blir med i scientologikirken
  3. Få dem til å gi bort alle pengene sine til scientologikirken
  4. Få dem til å gi bort livet sitt til scientologikirken (noen skjønner dette allerede ved punkt 2, og tar livet sitt selv)

Flere har stilt seg veldig tvilende til om disse metodene er så bra, blant annet en svensk professor i sveisemekanikk som mener at de ikke kan være menneskeskapt, og selvfølgelig stiller hele Frp seg bak dette. Dette stemmer overens med det Tom Cruise har forklart, at han fikk en gul klistrelapp med metodene på fra en marsboer en fredag morgen i 1995.

De som er i scientologi kirken tror rett og slett på rom-vesener, dette høres jo egentlig bare ut som en tegneserie... De som går i scientologi kirken danser til fest musikk dagen lang, og gjør opprør på skoler og barnehager.

ScientologivitserRediger

"Scientologikirken Har Alltid Rett!"

En rabbiner, en prest, en imam og en scientologprest går inn i en bar, og setter til side alle sine åpenbare forskjeller for å komme sammen over en øl og et slag biljard. Scientologpresten forgifter ølet og tar pengene til de andre.

To scientologer går inn i en bar, og eksploderer plutselig. Ikke en vits, bare et ønske.

Spørsmål: Hva får du hvis du krysser en scientolog med en mann med en psykose som får han til å lyve, drepe, jukse og stjele uten å tenke på konsekvensene det kan få for andre?
Svar: To scientologer.

OpptakskravRediger