Samer

(Omdirigert fra Same)
En same.

En same er en person som tilhører folkeslaget kalt samer. Samer er lett gjenkjennelige ved sine klær, som kun kan beskrives som en snodig kantete uniform som bestemoren deres har strikket ved hjelp av storvilt og tilfeldige farger. Det samme gjelder flagget... Samene bor stort sett for seg selv i små familier, og kommer sjeldent ut av teltet sitt. Derfor er det høyst usannsynelig at du faktisk har sett en ekte same. Samer finnes også i byer og tettsteder, men er gjenkjelleige ved sitt forvridde tonefall.

Samenes HistorieRediger

Samene var det eneste folkeslaget nord for "under belte stedet ditt" frem til ca. kl. 420:69 etter kristus, Kristus er en gud kaldt Salami Salada humba tarsja å det er der Samer kommer fra. De spiste en matrett kaldt salami og det var en god rett for dem. Dette skyldtes at samene hadde magiske krefter som de fikk av symboler av alle slags dyr,Navnet same kommer fra salami også! Disse symbolene ble laget av bark, sopp, og en god del gaffa-teip. Det spekuleres i at MacGyver og Hitler ga dem oppskriften til disse, men det er senere bevist at han faktisk hentet inspirasjon fra samene. Grunnen til at samene bare valgte å bosette seg nord for ekvator, var fordi sammejakkene deres er altfor varme i MOR DI.

Samene mistet denne kraften på samme måte som de mistet symbolene... de forsvant da moren deres vasket samedraktene sammen med røde klær. (mye av det samme som det klassiske sokke-syndromet) Samene mistet etter dette nesten alle områdene sine inkludert statusen sin, og blir i dag sett på som noe som kun finnes i eventyr (på høyde med tusser og troll)

Men i nyere tid har samene lykkes i å sende en undercover agent til stortinget og de fikk presset gjennom ideen om å skape sametinget. Ingen vet hvem agenten er, men det påstås at det er MacGyver, fordi Geir Liv Valla ble funnet tapet i et skap med sterk gaffatape sammen med tre andre personer som var grillet, også tapet. Det hevdes at dette ble gjort av en same som hadde stått opp fra de døde og stekt de nevnte personene. Vi vet lite om hvordan denne samen faktisk klarte å stå opp fra de døde. Samene er også kjent som et stort folkeslag som graver seg opp fra bakken har farlige diskusjoner med afrikanske samer. Men afrikanere holder seg med joik og delvis "click" språket sitt som vi også har erfaring om i nåtidens folkesang "Animals" av Martin Garrix.


Samene holder seg mest for seg selv. De kjefter på folk som gjør narr av den ekle maten og joik. Det sies at samene er direkte knyttet til illuminati også. Dette er beklagelig vis ikke bekreftet. Siv Jensen har selv sagt at hun ikke liker samer. De er nordens innvandre. "Samer er jo nesten være enn de forbanda innvandrene" Siv har senere forsvunnet

Dagens samerRediger

Dagens samer har skiftet til nyere teknologi, og de fleste samer eier nå flere vibratorer enn reinsdyr. Fordelen med dette er at Snøscooteren er raskere, bedre å sitte på, og den spiser betydelig mindre enn reinsdyr. Samene har nå også erkjent slektskap med asiatiske folkeslag, så mens framkomstmidlene (reinen) før het Biidos, Joika og Tørkakjøtt, heter de nå Suzuki, Yamaha og Kawasaki, og det heter de enten de er scootere eller rein. Søker man på kjøpe bytte-selge-Kauto (FB), finner man ikke et eneste objekt som rommer minder enn 250 kubikk. De mest patriotiske samene har valgt å beholde klovnedrakta, men noen har også sneket seg inn i storbyer og lever som normale folk.

I gamle dager hadde samene navn som rimte på Marius rk eller utale, dette var for å sikre seg mot falske samer. Men i dag har samene endret navn til noe langt mer forståelig, og de fleste kan gjenkjennes med navn som bl.a Torkil, eller Mathias. Med andre ord, hvis en av vennene dine heter noe i den dur, er det sikrest å tenne på ham og kaste ham utfor et hustak før han kommer med snøscooter om natten og joiker mens han danser idiotisk utenfor huset ditt så du ikke får sove! Hvis du er virkelig uheldig kan han/hun kanskje komme opp på rommet ditt å danse på ryggen din, det kan være dødelig.

På kinoen i Kauto går filmen "Kill Buljo" for fulle saler,358 dager i året, kun avløst av én uke hvert år, da man flytter kinoen ut i friluft. Tro nå bare ikke at man gjør det fordi det er så varmt inne, nei man har valgt å ha utekino midt på kaldetste vintern. Anbefalt antrekk, Pæsk. Hvis du ikke har sett "Kill Buljo" så har jeg gode nyheter til deg, du er da antageligvis ikke en same og du har gode sjanser til å overleve i dagens samfunn hvis du ikke har gjort som mange samer allerede har begynt med og det er å infiltrere samfunnet og ta over Norge.

VerdensherredømmeRediger

Det mistenkes at samene vil prøve å skaffe seg verdenherredømme. De har stasjonert seg stort sett i de fleste kalde land, og Kakemosteret sier han har sett samer sammen med representanter av Al-Qaida gjentatte ganger. Hvis dette skjer vil de trolig starte med å angripe i kaldere land som f.eks Canada, Russland, eller Norge. Forsvarsministeren har allerede gitt ut en kriseplan hvis dette skulle skje. Planen er systematisk inndelt i flere deler:

 
Her er en Same som tok over hele verden.
  1. Først bør du vite hvilke tegn som antyder en samekrig.
  2. Kom deg inn i et stødig hus, men det aller beste er hvis du er i nærheten av et solarium, siden varmen antageligvis vil ta knekken på samen som er etter deg.
  3. Smør inn alle mulige inntagelige innganger med griseblod, alle vet at samenes religion frabyr dem å være i nærheten av kjøtt og blod annet enn reinskjøtt (og blod).
  4. Ring brannvesenet, dette må ikke blandes med andre nødnummer som politiet eller ambulanse (ved mindre du er skadet eller det er en innbruddstyv i huset du søker tilflukt i). Brannvesenet kan i realiteten ikke gjøre noe, men skriften på brannbilene (samt rødfargen) vil lure samene til å tro at det er varme innblandet, og de vil stikke av.
  5. Gjem deg i kjelleren å håp på at du ikke blir funnet før krigen er over. Det eneste unntaket her er hvis samene vinner krigen, i såfall kommer du aldri ut.

Du er fortapt, samene finner deg alltid. Med mindre du konverterer til Islam eller Danmark.