Sahara er en ørken. I 1929 åpnet den første Rema 1000, men da hett det Rema 1 siden den hadde bare en vare. Den solgte bare vann og var plasser midt i Sahara. Noe som var genialt salgsmessig å Rema 1000 nr suste oppover , med antall varer.

Velkommen til Sahara . Ta deg en sviske and stay cool. He ,he bare litt lokal humor . Du vil bli svett.

Back to Sahara.Rediger

Sahara er den varmeste sandkassen på jorden. Å det er få barn som leker der lengre etter at Rema 1000 la ned sin vann og strupe leske bissnis for og fokusere mer på norske varer. Derfor steg det faste antall fastboende fra 48 til 31.

  • Noe som igjen bekrefter hvor viktig nærbutikken er for lokalmiljøet.

Sahara har den største tettheten av punkteringer i forhold til folketall i verden . Det er på grunn av gamlekamelsjåfører som har sett seg lei på forurensningen som kommer fra gamle dieselbiler. Dessuten er det nesten en evighet og vente for og komme over ørkenens eneste lyskryss. Derfor kutter de opp dekkene på den drittbilen være gang de ser den.

 
Saharas nasjonalrett popkorn lager du enkelt bare åpne opp posen og den popper seg selv.

Grønt område.Rediger

Sahara har kaktuser masse av dem. Som er full av vann. Er du tørst bare tar du ut din medbrakte kran og stikker den inni kaktusen vrir om hanken og vannet renner ut.

  • Husk alltid og ta bare med deg varmtvannskranen. For vannet i Sahara er alltid varmt. Tar du med kaldtvannskranen skal du være heldig om du får noen dråper ut midt på natten.

Når det regner er det tørt og sitte under en arm på de største kaktusene. Å mens du siter der og nyter et varmt glass te fra kaktusen kan du se blomstene som spretter fram og gjør Sahara om til en blomstrene oase et par ganger i året. *Da er det bare og ta fram gressklipperen og slå gresset. Det er ingenting som lukter bedre en nyslått gress.

 
Terrorist grupper liker seg god her . Fordi det minner dem om hjemplassen deres. Legg også merke til at terrorister alltid reiser i grupper og liker å lage blomsterkranser når det blomstrer.

Skipstrafikk.Rediger

Gressklipperen din og andre livsviktige ting frakter du med hurtigruten i Sahara Kamelen. En enorm depressiv og likegyldig skapning som gjerne gir deg en smell med Camel-tåen om du skulle gi den en på pukkelen.

  • Dame-kameler har 2 pukler og Manne-kameler har 1.

Disse bruker de til og formere seg med. Når en ny kamel er klar for verden åpner pukkelen seg og ungen ramler ut. Det er et fantastisk syn som gir kamelsjåførene mange dollars. Kameler spiser bare ugress og må holde seg imellom tørketidene. Den er også den eneste skapningen i verden som kan takle bølgene i Sahara uten få sand mellom tærne.

  • Viste du at at Silver surfers favoritt ferie sted er Sahara.