☭ Stalinistisk Valgrestriksjonsparti

SV tull.jpg

Leder {{{leder}}}
Partisekretær {{{partisekretær}}}
Grunnlagt I St. Petersburg
Hovedkvarter Samme som Arbeiderpartiet
Ansatte Jens Stoltenberg, Trond Giske og Jonas Gahr Støre
Antall medlemmer Flesteparten ufrivillige
Ideologi Sosialisme, antiisme, sadisme, taxisme, islamisme
Tilknytta Regjeringa, faktisk så godt limt fast at ingenting kan rive dem laus fra makta
Nettsted www.dna.no/sv/

«Ta med sigda på jobb, men ikke hammeren på trygdekontoret. Det har jeg prøvd og det virka ikke noe særlig.»

- Kristin Halvorsen om seg sjøl for hun fikk plass i voksenopplæringsprogrammet regjeringen

«Kjøp abonnoment. Det koster ganske lite å få vite ganske mye.»

- Akkurat her advarer Audun Lysbakken Erna mot løftebrudd. Han tok med huskeliste.

SV står for Smil Videre, Sosialklientenes Verstinger, Sharias Venner eller Stalinistisk Valgrestriksjonsparti[1], tidligere Surrete Vingleparti. De er imot alt, unntatt høyere skatter og avgifter – særlig for de rike og alle bortsett fra seg selv.

Partiet tar utgangspunkt i at alle er like og at ingen skal skille seg ut. Misunnelse er en helt essensiell drivkraft i SV. Dette gjenspeiles for eksempel i ønsket om å innføre høye avgifter på store, slemme forurensende biler (blant dem Rolls Royce og børstraktorer). Personer som står i fare for å gjøre SV misunnelige kan risikere deportasjon til nærmeste jordbæråker i en usedvanlig trang og liten bil. Ved ankomst blir den deporterte satt til å skrubbe umodne jordbær med tannkrem og bearnaise-saus.

SV-uniformsplagg. De fleste som stemmer på dette lille partiet jobber i «trøste og bære-yrkene» og bruker uniformsplagget (svarte, kvitrutede skjerf) om sommeren.

SV har infiltrert skolene også. Der bruker de verken skjerf eller skaut på jobben; det forbeholdes nemlig elevene. Det samme kan ikke sies om varm skolemat, som bare får inntas av de ansatte. Elever serveres helst struma-medisin på tube med hornsalt i lunkent vann til. De som ikke spiser opp alt sammen må lese tre surer fra koranen høyt for klassen i neste Kristendom, Religion og Livssyn (KRL) Islam- og Sharia-indoktrinering (ISi)-time.

SV-ere skreller gulrøtter feil vei og spiser alltid suppe med liten skje. I 68% av tilfellene sitter de på venstre side på trikken og skreller gulrøtter for hverandre. Skrellet doneres til Foreningen for Uheldige Poteter uten Skall og leder Kristin Halvorsen er aktivt med og samler sammen skrellet fra medlemmene. De bruker miljøvennlige poser og unngår å bruke sko med syntetisk gummi.

HistorieRediger

OppstartRediger

Den 06.06.66 gikk Kristin Halvorsen inn for å realisere sine djevelske planer. Det endte med opprettelsen av Surrete Vingleparti i 1975. Planen om at et forvirrende navn skulle tiltrekke velgere gikk i vasken og SV oppnådde ved valget i 1977 bare tre stemmer. Det viste seg seinere at alle var avgitt av Kristin Halvorsen sjøl. Etter flere mislykka forsøk på å endre forkortelsen til å stå for Sosialklientenes Verstinger, Sharias Venner og Stalinistisk Valgrestriksjonsparti, bestemte Halvorsen seg for bare å bruke forkortelsen, som nå stod for Smil Videre. Først fire år etter oppstarten, i 1979, fikk SV sitt andre medlem, Audun Lysbakken. Nye medlemmer kom deretter på samlebånd, både inn og ut av partiet.

Dundrende underskudd på budsjettet for 1979 førte til at Halvorsen og Lysbakken måtte tenke nytt, men aller først måtte de skaffe penger. Det henta de på Trygdekontoret Gründerløkka 1. januar 1980. Etter å ha rusa seg på både det ene og det andre, stjal de en paraply, tre vinylplater og sju turnipser, som de brukte til å utarbeide videre planer. Et partiprogram, noe de ikke hadde under valget i 1977, blei skissert og revidert 57 ganger før det blei publiset som «SVs partiprogram 1.0». Mye av programmet gjelder ennå.

Partiets oppslutning øker omsiderRediger

Etter valget i 1981 hadde SV ennå bare 798 stemmer og flesteparten hadde de klart å skaffe ved å lure svaksynte pensjonister til å bruke feil stemmeseddel. Partiets ledelse, ennå bestående av bare Halvorsen og Lysbakken, måtte igjen tenke nytt. De gikk på butikken og kjøpte seg hver si gulrot. Det gav ingen resultater og førte til at de dagen etter måtte kaste gulrøttene sine og gå til innkjøp av to agurker isteden. I et eksklusivt invervju forteller Halvorsen om hva som skjedde den kvelden:

«Nei, altså, først hadde vi fektekamp med agurkene vi kjøpte. Vi hadde tenkt til å prøve med gulrøtter dagen før, da, men de ville jo bare knekt. Men i alle fall så drakk vi masse vodka begge kveldene og lekte med grønnsakene på alle mulige måter, hvis du skjønner hva jeg mener. Gulrøttene gav ingen effekt, men mens vi lekte med agurkene, stod et filmkamera og tok opp sånn i tilfelle jeg skulle glemme eventuelle gode ideer. Dagen etter så vi gjennom opptaket sammen. Da så vi mye rart som jeg ikke ønsker å snakke om, men jeg kan forsikre deg om at agurkene gikk rett i søpla etterpå. Det var egentlig ikke så mye annet som skjedde på filmen enn det jeg ikke vil snakke om, så da var vi like langt.»

- Kristin Halvorsen om bruken av grønnsaker for å komme på gode ideer

Ved å drive utpressing i form av trusler om å avsløre hennes hemmelige bankkonto i Sveits granske litt videre, fikk Ikkepedias journalist vite at en god idé faktisk kom fram etter den aktive grønnsakskvelden. Det viste seg nemlig at Lysbakken kom fram til at de kunne innbille innvandrere at de var undertrykka av den øvrige befolkninga og si at SV ville ha slutt på dette. Ved kommunevalget i 1983 gjorde SV et brakvalg. Stolen til Halvorsen knakk nemlig da resultatet fra stemmene var klart. Lysbakkens idé virka og partiet oppnådde rundt 7000 stemmer. Etter valget kom nye personer inn i ledelsen, Saddam Hussein, mulla Krekar og Che Guevara.

Klimaendringene vedtasRediger

Etter at SVs oppslutning igjen begynte å dale mot slutten av 1983, vedtok SVs ledelse klimaendringene og innføring av klimakrisa. Etter tsunamien i Japanhavet tidligere det året, uttalte ledelsen i partiet at verdenshavet kom til å stige med en meter innen år 2000. Etter nok en grønnsaksrik aften, var klimapolitikken til partiet klar. Blant forslaga var at biler med mer enn tre hjul måtte forbys, forbud mot å stå bakerst i busser med tohjulstrekk og obligatorisk utskiftning av lampeskjermer i uklart glass. Et forbud mot å bruke lunger var også foreslått, men stemt ned i Stortinget sammen med de andre forslaga. Nedstemminga i Stortinget gikk personlig hardt inn på Kristin Halvorsen, som mente det både var «en surrealistisk sammenblanding av absurdisme og absurditeter» og «sadistisk motivert». Etter å ha gått til innkjøp av ordboka Fremmedord, justerte hun påstanden.

Veien mot regjeringsmaktRediger

SV gikk i april 1999 inn for å sterilisere alle innbyggere i Norge, og i fremtiden skape mennesker gjennom kloning. Kristin Halvorsen argumenterte den gang med at kloning var den sikreste og beste måten å på kort tid oppnå full likhet på. Forslaget ble derimot ikke praktisk politikk, først og fremst pga en krangel på Soria Moria-forhandlingene mellom Trond Giske (AP), Olav Ballo (SV) og Per Olaf Lundteigen (SP) om hvem av de tre som skulle klones. Partiene var enige i å bruke Gro Harlem Brundtland som donor til den kvinnlige serien.

SV gikk høsten 2005 inn i et voksenopplæringsprogram kalt regjeringen. For dette fikk de ikke dagpenger, noe mange fra partiet har protestert på. Folk som stemmer SV har veldig ofte tarmproblemer. Dette fordi de ofte er «kommunister gjennom magen». Dessuten kommuniserer de gjennom tarmsystemet med morsestomi.

FramtidsplanerRediger

SV har sammen med Samerådet utarbeidd en utspekulert kommunistplan om å ta over det ikke-troende landet Sverige. Kommunistplanen er da som vanlig angrepsstrategi, «å manipulere barnegenene til Sverige ved at vi tar litt, bare litt, av oljefondet og bygger opp ei lita bombe som sier poff over Sverige. Ingen vil merke noe, men i de kommende åra vil det bli født en gjeng med kommunister».

Det svenske utenriksdepartementet reagerte umiddelbart på uttalelsen og bad om arrestasjon av Kristin Halvorsen og nedleggelse av Samerådet. Halvorsen befinner seg for tida internert i Halden luksusfengsel på ubestemt tid.

Flere navnRediger

SV har hatt flere navn opp gjennom tidene, men det er så lenge siden at en kan ikke forvente at leserne skal huske så langt tilbake. SF som sto for Sosialistisk Folkeparti må likevel nevnes. Dette navnet hadde partiet av den enkle grunn at en med det kunne fortelle verden at dette var et folkeparti. En unnlot å nevne at et folkeparti burde bestå av folk, men virkeligheten var at det besto av 44 personer på Grünerløkka i Oslo og en utbryter fra Rau Valalianse i Odda. En kan således si at forkortelsen SV har alltid vært gjeldende. Under er ei liste over hva fortkortelsen SV har stått for.

 • Smil Videre
 • Sosialklientenes Verstinger
 • Sosialklientenes Venner
 • Sharias Venner
 • Stalinistisk Valgrestriksjonsparti
 • Surrete Vingleparti
 • Surre-Virre
 • Støtter Vigrid (etter at Tore Tvedt blei med på laget)
 • Straffe Velgerne
 • Spioner Vinner
 • Somalia Vel
 • Skattens Venner
 • Skatteøkningers Verdensparti

PolitikkRediger

SV er, som nevnt innledningsvis, hardbanka tilhengere av høyere skatter og avgifter. De er et kommunistisk parti som er glade i å dele ut penger til trygdesnyltere landet rundt og bruker flere slagord, blant dem er følgende:

 • Ja til flere trygdemisbrukere, for vi er skatteelskede snillister!
 • Jobb du ei, staten passer på deg!
 • Skatt er bra, det skal trygdekontorene ha!

De får støtte for slagorda sine fra regjeringspartner Arbeiderpartiet, mens Senterpartiet på si side er mer skeptiske. Senterpartiet, med partileder Liv Signe Navarsete i spissen, ønsker å skifte ut trygdemisbrukere og trygdekontorene med bøndene og landsbygda.

«Eg synst at naor Kristin Halvaorsen preikar om dessa slagordi, tek ho feil. Me i Senterpartiet ønskje helle eit slagord som Skatt er brao, da skal bøndedn fao!»

- Liv Signe Navarsete om SVs slagord

SV er også veldig imot alt som er diskriminering, kan være diskriminering og kunne tenkes å bli diskrimering. Som en følge av dette ønsker SV at alle partall skal gis primtallstatus, at folk skal avstå fra å spise kjøtt og heller ikke spise så mye annet i det hele tatt, at alle skal tjene likt og at det skal være et én til én-forhold mellom antall sauer og ulver i Norge.

PartiprogramRediger

For at alle skal ha like muligheter til å forstå partiprogrammet deres, har SV valgt latin, et språk ingen har som morsmål. Dermed blir det like vanskelig for alle. Dessverre er ikke SV noe gode i latin, så et kan se noe merkelig ut.

Politicus oeconomia (Økonomisk politikk)Rediger

Relgulatio, nationalisatio, restrictio et regulare. Taxus giganticus (97,8 %) et regulare. «Ne!» ad EU et regulare. Dare immigrantes Oljefondet (gavepakkus innvandricus) et regulare. Economia et Oslo Børs exterminare et regulare. Audun Lysbakken et Kristin Halvorsen est rex et regina - HM Harald V Rex ne est rex. Statsministerus est (Gamle-)Erik Solheim. Nation est communisticus.

Politica escola (skolepolitikk)Rediger

Studentum de grunnskole in hungeris, dare luftboller og ventesuppe et regulare. Professorus est solo Kristin Halvorsen et pensum est SV, et regulare. Kristendom exterminare, Islam importare, et regulare. Regulare computerus.

KlimapolitikkRediger

I anledning klimatoppmøtet i København valgte SV eldre dansk til dette avsnittet.
Eftersom det stadigt, bliver varmere, maa vi gøre noget, og vi regulerer. Arbejderpartiet, vil indføre afgifter paa millieuvænlige løsninger, hvilket vi maa taale, ALT for at fortsætte i regjæring, og vi regulerer.

Politica immigrantes (innvandringspoltikk)Rediger

NE regulare. Integrering ne est importante, et NE regulare. Studiare lingua norvegicus (norsk) ne est importante, utilisare lingua arabicus, lingua urdu, lingua somaliae, et NE regulare. NAV est Santa Claus, Oljefondet est julegave et NE regulare.

Politicus agriculturus (landbrukspolitikk)Rediger

Prohibito importare; eplus importus, pærus importus, orangina, bananis (penis), potatis importus et tomatus importus ne est fantasticus, et regulare. Nostrum motto: «Ænten så ta'ru norske æpler, eller så blir'e itte no'», et regulare.

AvgifterRediger

 • 97,8 % skatt, opp mot 99,98 % for de rikeste
 • NOK 100 hver gang en potet ved navn Sophia nevnes eller avbildes.
 • Ekstra NOK 50 dersom poteten er hul, har meningsløs påskrift og brukes som logo for Ikkepedia, Uncyclopedia eller liknende.
 • Bensinavgift (NOK 10/liter)
 • Importavgift (103 %)
 • Strømavgift (NOK 4000/kWh)
 • Veiavgift (NOK 300/km)
 • Kloakkavgift (NOK 70/enhet [vanlige ekskrementer], NOK 900/liter [urin og flytende ekskrementer, f.eks. ved diaré])
 • Vannavgift (NOK 0,99/dråpe)
 • Flyavgift (NOK 25/min)
 • Telefonavgift (NOK 9,99/samtale)
 • Matavgift (25 % i tillegg til moms)
 • Bare-føler-for-å-ta-inn-mer-penger-avgift (NOK 700 når SV trenger det)
 • Snakkeavgift (NOK 7/ord)
 • Rabatt dersom ordet kommer fra eller er arabisk, tyrkisk, urdu eller somali (-99 %)
 • Straffegebyr på 600 % for amerikansk-engelske, hebraiske eller rotnorske ord
 • Kjønnsavgift for mannlige borgere (NOK 100/mnd)
 • Barnehageavgift (40 % av prisen)
 • Stemmeavgift (NOK 4900/stemme)
 • 50 % rabatt for de som stemmer SV
 • Gratis for de som forfalsker en stemme til fordel for SV
 • Høyere avgift for Høyre- og FrP-stemmer (NOK 400)
 • Avgift på avgift for Høyre- og FrP-stemmer (60 %)
 • Transaksjonsgebyr (NOK 890)
 • Saksbehandlingsgebyr (NOK 450 000)
 • Gebyr for forstyrrelse av SVs arbeid og innflytelse (NOK 9900)
 • Pusteavgift (NOK 1,50/åndedrag)
 • Avgiftsavgift (varierer, holdes om lag lik inflasjonsprosenten i Zimbabwe)
 • Treskadingsavgift (NOK 900/m3 tre)
 • Avgiftsavgiftsavgift (hvorfor ikke? NOK 500, takk!)
 • SV-avgift (NOK 199)
 • Avgift på 25 % på avgiftsbetaling
 • Gebyr på NOK 1500 dersom beløpet overstiger NOK 200, som det pussig nok gjør i 100 % av tilfella
 • CO2-ditt og CO2-datt-avgift
 • Rabatter for homser som kjører toyota Prius med fastkilt gasspedal
 • Oksygen avgift (NOK 5/molekyl)
 • 500 % ekstra avgift for oksygen i molekylform (O2)
 • 780 % ekstra avgift for ozon (O3)
 • Statsborgerskapsavgift for (ekte) nordmenn, ikke invandrere (NOK 1 140 697 [statsministerens inntekt])
 • Avgift for å få lov til å høre på SV-politikere snakke (NOK 40)
 • Straffegebyr for de som ikke betaler denne (NOK 5000)
 • Musikkavgift (NOK 34/sang)
 • Gåavgift (NOK 6/steg)
 • Spiseavgift (NOK 7/tygg)
 • Handleavgift (NOK 90/vare)
 • Moms på handleavgift (70 %)
 • Fargesynsavgift (NOK 0,99/foton)
 • Dødsavgift (NOK 900 000/dødsfall + NOK 850 000/gjenstand som etterlates [arveavgift kommer etterpå])
 • Ser du noen som ligner på Coldplay fyren, er det en avgift på 2500 kroner. Du må ikke se på Audun Lysbakken....det koster.
 • Den tredje siste avgiften du betalte får du tilbake hvis du kjøper en liten blender og stapper inn en fersk uer som er ti ganger større enn skålen i denne blenderen.
 • 50.000 kroner for å spise en uer. Den avgiften betaler seg selv gitt at du følger det forrige punktet.
Nei vent nå litt. Spiser du ueren, har du allerede hatt den i blenderen.
 • 100.000 kroner for å se en fisk som blir kvernet. Det betyr at hvis pirayaer dukker opp i en norsk fjord, skal det koste skjorten din.

Kildehenvisninger (så veit du hvem du skal klage til)Rediger

Til opplysning: Kildehenvisninger til fakta og blablabla er så kjedelig, men disse henvisningene er her bare for å videresende ansvaret for eventuelle krenkinger som måtte oppstå ved å lese sida. Så igjen, om du ikke fant dette morsomt; det vakk'e meg, klag på de som opprinnelig skreiv det!


Norske partier du ikke vil stemme på (selv om du er gammel nok), fra venstre til høyre

Venstre | Kristelig Folkeparti | Unge Høyre | AKP | Rødt | RV | Arbeiderpartiet | Norsk Kommunistiske Parti| AUF | Fremskrittspartiet | Renskrittspartiet | Hitlerjugend | Natur og Ungdom | Anders Langes Parti | Martin Kortes Parti | Det Liberale Folkepartiet | Liberalistene | Pensjonistpartiets Ungdom | Sosialistisk Ungdom | Surrealistisk Ungdom | Rød Ungdom | NRK | Pensjonistpartiet | Unge Venstre | Ottar | SV | Senterpartiet | Senterungdommen | Sosialistisk Høyreparti | Det Norske Damp Partiet | Demokratene | Sofademokratene | Kystpartiet | Piratpartiet | Andre | Miljøpartiet De Grønne | Det politiske parti | Høyre