Rugby er en primitiv form for fotball. Fotballen blir spill i laverestående øl-land av en laver klasse eller lavere kaste om du foretrekker den betegnelsen.

Det var opprinnelig, for lenge, lenge siden en måtte og hente kuene fram fra beite på.

Da de kunne bli en del knuffing å stanging før kuen gav opp å gikk hjem. Dette var så gøy at de lokale bondene trente året rundt for å bli den beste ku knuseren. For å få ønsket motstand, å en mulighet til og trene av seg kalve-fettet ble det etterhvert lagt organiserte trefninger der folk deljet løs på hverandre til det bare var en vinner igjen.

Folk syntes det var gøy, og se på og heie fram lokale favoritter eller helter fra steder bare de tøffeste hadde vært på beite.

Derfor ble det en del gamling, og mer regler for at gamlingen skulle bli ærlig og redelig. Heldigvis tilslutt var det bare gamling å reklame igjen. Derfor var det ingen som dro på beite for å hente kuene, men istedenfor dro de hjem. Til koner som ikke dro i spenner, men tok bilder av kroppen sine. For og kunne dokumenter og bevise en gang for alle at du blir tynn å får muskelsvin når du slutter og melke på kuen din.

Slik er rugbyen nå. kuene er gladere for ingen gidder å jage dem lengre. Spillerne er gladere, for de trenger ikke hente kuene. Tilskuerne er gladere, for de trenger ikke slakte kuene, men kan kjøpe seg en heste-pølse på kampen istedenfor. Hvem er denne tosken som sier det var bedre før.