Ser du Karl I. Hagen? Se, det virker jo!


Ruccola er en smaksvariant på en type pastiller for gamle mennesker, som får dem til å føle seg sterke og pene. Denne pastillen er også kalt viagra.

Du kan finne ruccola over alt, for eksempel på biblioteker, i hageslanger, på SAS hotellet, under sengen, mellom tennene til gamle folk, i dyreparken, i kritt og selvfølgelig hos Karl I. Hagen, som er Norges fremste hage-ekspert.

HistorieRediger

Den ble oprinnelig brukt til å strikke kamuflasjedrakter til militæret under 1. verdenskrig, men etter en beskyldning om at de skulle ha forsøkt å stjele patenten til han som fant opp dette, sluttet militæret å bruke rukkola og begynnte å bruke hår fra polske jordbærplukkere. Han som fant opp dette er nemlig: tro det eller ei, Karl I. Hagen. Karl hadde brukt denne metoden for å dekke over saker og ting i hagen sin i mange år, og tok til slutt partent på denne ruccolapresenningen. Senere har den blitt brukt til å lage drivstoff til fly, og i enkelte tilfeller kraftige atombomber.

En gang på 70-tallet var dette den mest populære planten i verden. Elsket av hippiene og hatet av politikerene. Hvis du plasserer ruccola under høy trykk kan den produsere rosa skum eller begynne å brenne.

Det var faktisk ruccola som ble brukt i Coca Cola, før den ble ulovelig. Dette medførte at ofrene som drakk Cola ble fra første slurk helt besatt av drikken og dette førte selvsagt til et bra salg for Coca Cola. Det går forsatt rykter om at det er ruccola i colaen enda. (forklarer colaens grønne originale farge).

BrukRediger

Ruccola er anbefalt av leger over hele verden, men har sine negative bivirkninger; som jungelfeber, høy og lav-snue, prostaterte, 3.14 og viruset syphulis decarmen - som ikke er funnet enda.

Mange mener at ruccola ikke gjør noen skade, men Forsker på Universitet i Oslo David klochit satt i 1943 sin teori om at ruccola gir gamle mennesker tvangstanker,pedofili og rynker. EU satte i 2002 forbud mot å selge Ruccola.

Forsatt den dag i dag selges Ruccola på gata og i gjeng-miljøer. Politiet beslaglegger flere kilo hvert år, som de igjen selger til Karl I. Hagen, som har bæretillatelse. Eli (kona til Karl I. Hagen) bruker ruccola til å lage sin spesielle puddel hårvekst sjampo, som får håret ditt til å likne en puddelfrisyre.


Lille ruccola i lomma mi. Kom alle barn la oss telle til ti. Hvor gammel er du, er du ni? Kan du ta og finne ruccolaen i lomma mi?

… og litt ruccola på toppen!
Alt skal ha litt ruccola på toppen i disse dager!
Ruccola piffer opp enhver artikkel med sin
spennende smak og friske farge! Les mer!