Pilgrimsferd

Her ser du fire av deltagerene fra 2002 sesongen.

Pilgrimsferd er en norsk virkelighetsdramaserie som først ble sendt på TV-kanalen TV 2 i 1997. Siden da er rettighetene til konseptet solgt til landene USA, Russland, England, Nederland og Israel.


HandlingRediger

I serien skal en gruppe single kristne mennesker, som bor på et luksusherberge, konkurrere om å bli på herberge lengst mulig. Forutsetningen for å få bli med videre i serien, er at man finner en partner av det motsatte kjønn som vil dele rom med seg den kommende uken. Om en deltager ikke klarer dette og føler seg tiltrekket av en person av samme kjønn, må vedkommende flytte inn på det såkalte solorommet, og har en uke på seg til å overtale en annen deltager til å bytte. Hver uke må én eller flere deltagere forlate serien etter en såkalt par-gudteneste, og nye deltagere får sjansen til å komme til «paradiset». Forutsetningene forandres underveis, og deltagere og seere får flere overraskelser i løpet av serien. Det er opp til hver enkelt hvor langt man er villig til å gå for å få bli værende. Kanskje dukker til og med Jesus opp?


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.