Petter Smart


Petter Smart er en nerd som ble født for omtrent 160 år siden, men ingen vet hvor. Foreldrene til Petter er aldri blitt nevnt i noen Donald Duck-historie, fordi ingen har sett dem. Foreldrene forlot Petter omtrent 2 minutter etter at Petter ble født. Han ble videre oppfostret av Bill Gates som lærte han å være en nerd.

Tidlige tegninger.Rediger

 
Ikke mobb kammeraten vår. Sier Gneist.

Oppveksten hans var ikke lett selv om han var sammen med en av de rikeste mennene i verden. Petter ble mobbet av mange på skolen og ble fakktisk mobbet helt til han begynte i 10. klasse, da møtte han Gneis. Gneis jagde vekk alle de som prøvde å mobbe Petter. Etter 10. klasse har de vært mye sammen, og det hender ofte at de besøker hverandre (vi skal ikke gå inn på detaljer om hva som foregår da).

Dyremishandlingsskandalen.Rediger

 
En tidlig versjon av tenkehatt med en kråke.

I voksen alder har han startet et eget sted hvor han finner opp ting på bestilling. Dessverre er det noen som utnytter at Petter er "den uskikkelige lille gullungen" han er, og får han til å finne opp verdifulle oppfinnelser for dem helt gratis. Dette gjør at Petter bor i ett lite falleferdig hus. Men Petter er ikke så uskyldig som du kanskje tror. Han lar nemlig noe av frustrasjonen over å måtte finne opp så mye gå utover tre fugler han holder fanget i en pipe, denne mishandlingen av dyr går under dekknavnet "tenkehetten". Venner. Petter smart er gode venner med Donald Duck og har alltid hjelper onkel Skrue Mcduck. Petter smart har en liten hjelper og null kjæreste ,men han har tenkehetten som han byttet utt med robot fugler i hatten sin , da levende ble for mye arbeid. Petter Smart er en smart gås. <gallery>

Fil:Filnavn.png
Alternativ tekst
    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!