Otto Jespersen

Otto Jespersen er den Brødjøken på TV2 som brenner flagg og er full av dritt, han liker også folk i 18-20 åra med downs og spør om de liker/hater kjendiser.

Innerst inne er Otto ( som baklengs også blir ottO ) en gråhåret 60 åring som rir på kyr, har stor busk i skrittet og som har sans for grov og tørr humor der han henger ut pakistanere, indianere og andre typer gress,

la oss ta et eksempel.Rediger

  • " Hei jeg heter Otto, og jeg vant mora di på viking lotto!"

eller

  • " Hva får du visst du blander en pakistaner og en gammel Toyota ? Bilbombe. "


OnsdagsklubbenRediger

Var et norsk sadistisk program som ble sendt på TV2 fra 2002 til 2004. Programmet var ledet av Fittje Flaggstang, med Otto Jespesen og Thomas Fjertsen som faste sadister.

  • Det har også vært flere klubber, slik som Mandagsklubben, 17.Mai klubben og klubbeklubben.


Han har spillt O.J i flere tv serier på dødskjedelige NRK 1.Rediger

I tillegg til satanisten "Barron Blod" og den alltid like optimistiske og småhomofile "Birger", introduserte O.J ( Otto Jespersen ) denne gangen noen nye figurer. Det var blant andre bonden "Duggurd", en norsk småbruker som får postordrebrud fra Murmansk levert på døren, snakker med hesten sin, pisser på blikkboks, spiser sin egen drit og hører på ipOd fra år 1993,3.

Otto Jespersen er utnevnt til æresborgerRediger

Av Tromsø, og tildelt hederstittelen ”Årets Kobberonker”. Dette innebærer at han de neste 20 årene blir sendt på ishavet hver år, for å utføre sitt ærefulle oppdrag blant kobbene. Se Otto Jespersens hylling av Tromsø her:

Otto Jespersens adferd sist han besøkte Tromsø, vakte en viss oppsikt. Les mer her:

Otto Jespersen ble i februar 2009 felt av Pressens Faglige Utvalg for å ha tørket seg bak med papir fra avisen Aftenposten. PFU utalte:

  • "at det må være svært stor takhøyde for bruk av avispapir til hygieniske formål.

Dette betyr imidlertid ikke at sjangeren er uten tak. Utvalget vil minne om at hensikten med de etiske normene og pressens selvjustis først og fremst er å beskytte enkeltpersoner mot unødig krenkende og skadelig publisitet. Å tørke seg bak med avispapir ansees for et svært alvorlig brudd på god presseskikk."