Oscar Wilde

«Gå utenom»

- Henrik Ibsen om Oscar Wildes interesse for barn

"Jeg besøkte en gang Oscar mens han studerte på Oxford. Da jeg forstod at han kun ville ned i buksene mine dro jeg samme dag som jeg kom. Det ble med det ene besøket."

~Jonas Lie om Oscar Wilde


Oscar Roger Wilde, (f. 1337 før Mac Gyver - d. 2008) geni, homo og forfatter er ett ikon fra 1300-tallet. Moren hans, Rita Rolig, døde av sjokket hun fikk da Oscar kom ut av henne, som et resultat av private greier. Oscar gråt så mye at han druknet 9 mennesker, mens han skrek som et trykkluftborr. Faren var dessverre også til stede, og måtte kaste inn håndkleet. Derfor vokste han opp med sin gudfar: Håkon Moslet. Dette benekter Moslet selvfølgelig, men det er sant.

HANE BÆSJRediger

Oscar Wilde skrev en bok. Da han var ferdig skrev han en bok til. Da han var ferdig skrev han enda en bok til. Da han var ferdig med den skrev han en til. Legg merke til at han med tiden ble eldre og ikke klipte håret sitt før han fikk beskjed av det fra sin avdøde onkel. Det var da det gikk opp for ham at han var gal og han begynte å ta steroider, før han la seg i senga si og seilte til planeten Nerun som ikke lenger er oppdaget.


GrøtRediger

Oscar Wilde liker grøt. Veldig godt, faktisk. Han liker det så godt at han kunne svømt i et basseng fullt av det.

Oscar, du er homo!Rediger

Beskyldningene Etter å ha tilbrukt mye tid sammen med musikk legenden Neil Diamond begynte homorykter å sverme om Oscar. til tross for at både han og Neil nektet, og begge var gift med respektable kvinner. det hele toppet seg da normannen Henrik Ibsen ropte "Oscar du er homo!" til Oscar en gang de møttes på gaten. Oscar ble helt fra seg, å låste seg inne ett skap der han sniffet narkotika han hadde fått fra Neil Diamond Etter en tid roet ryktene seg. men det finns fortsatt menesker som hevder Oscar er homofil.

Livet hansRediger

Oscar og livet hans kan sammenlignes med en Blue Screen Of Death. Den irriterer deg, ødelegger arbeidet ditt, og er fullstendig meningsløs. Slik er det også med Oscar Wilde. Han har holdt en rekke taler rundt om i verden, spesielt på homokongresser.

Sagt av Oscar WildeRediger

Den er laget for smårips jeg vil kose med!

Oscar Wilde om sine bøker

Namm, smaker litt grøt...

Oscar Wilde om lemenvodka


Livet er den daglige trimmen...

Oscar Wilde om livet

Barn har da godt av litt de også...

— 'Oscar Wilde om beskyldningene om pedofili, som er sanne


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.