Marsipanpølser

«nammenam namenamnamnam»

- Chuck Norris om marsipanpølsa

«jeg er lei marsipanpølse!!»

- Julenissen om marsipanpølsa

Jule-MP

IngredienserRediger

  • Mars
  • I
  • Pan
  • Pølser

Oppskriften er i seg selv ganske grei, men å få tak i ingrediensene kan by på litt problemer:

MarsRediger

Mars, er som kjent en planet. Man trenger selvfølgelig ikke hele planeten. Men en god håndfull eller to, avhengig av hvor mye man skal lage. De store marsipanprodusentene har daglige romferder for å hente råstoffer. Noen velger å bruke sjokoladen ved navn Mars istedenfor, se Falsk Marsipan.

IRediger

I, er en person fra Molde. I de første årene ble det drevet rovjakt på Moldensere for å dekke marsipanetterspørselen. Men etter kort tid ble bestanden så lav at man måtte innføre kvoter, og marsipanprisene skjøt i været. Etterhvert fant en ut at på grunn av Moldensernes enorme sexlyst var det bare å begrense tilgangen på prevensjon, så gikk bestanden raskt opp av seg selv. Nå drives bare en godt regulert befolkningskontrollerende jakt.

PanRediger

Pan, er en gud som ble beseiret i Middelalderen av Gud. Ettersom han var en gud har man fremdeles nok av han til å dekke etterspørselen i all overskuelig fremtid.

PølserRediger

Pølser, er dyretarmer fylt med oppkvernet grisekjøtt. I noen tilfeller brukes kjønnsorganene til mannlige Moldesere.

TradisjonRediger

Marsipan nytes ofte i forbindelse med jul eller påske. Dette kommer naturligvis av at Jesus var så glad i MP (den internasjonale forkortelsen for marsipanpølse).