Marge Simpson

MargeSimpson.jpg

Marge Simpson er moren i familien Simpson. Hun giftet seg med Homer i tro at hun kunne forandre ham fra en lat fyllik til en perfekt ektefelle.

Etter mange år med ekteskap har hun fortrengt Homers dårlige egenskaper, og tror at hun har forandret ham. Det hun ikke skjønner er at han ikke er blitt noe bedre, kanskje til og med verre. Homer og Marge har tre unger sammen: Bart, Lisa og MacGyver.

Marge er belemret med to røykebefengte søstre, Patty Bouvier og Selma Bouvier. Deres mor er Jacqueline Bouvier, Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis onde alter ego.

YrkesbakgrunnRediger

Begynte som frisørgründer og ble forbilde for grunnleggelsen av frisørkjeden Nikita i Norge. Snakker flytende fransk, straks hun er i et rom med franske kjekkaser. Hun har en tendens til å jukse i spill mot noen hun hater, slik har hun motiv for å fange, torturere og drepe dem. Hun spiste en gang mr. Burns (ikke at noen brydde seg). Hun har også vært med i et nummer av Playboy. Dette var på femtiårsjubileet. Hun er berømt for dette, fordi dette er første geng en tegneseriefigur har vært på forsiden av et pornoblad.

Simpson-familien - The Simpsons
· Homer Simpson · Marge Simpson · Orenthal James Simpson · Bart Simpson · Lisa Simpson · Maggie Simpson · Abraham Simpson · Santa's Little Helper (hund) · Snowball II (katt) · Hans Moleman · Charles Montgomery Burns ·
· Springfield ·

Tro det eller ei: Folka på Wikipedia har også laget en side om Simpsonfamilien !