Kjell Magne Bondevik

Kjell Magne snakker ut med Zahid. President George W. Bush, et av hans store øyeblikk i livet

«Any time we've got any kind of inkling that somebody is thinking about doing something to an American and something to our homeland, you've just got to know we're moving on it, to protect the United Nations Constitution, and at the same time, we're protecting you»

~ George W. Bush


«Eureka! Vann finnes, Gud finnes ikke!»

- Kjell Magne Bondevik ved Stortingsvalg 2001

«Øh...øøøøh... Hvem har stukket av med paralgin forte.. jeg mener... vitamintablettene mine??»

- Kjell Magne Bondevik ved medisinskapet sitt da han ble fersket av McGyver

Kjell Magne Bondevik er en muslimsk Imam og Jesuitt og jøde som offisielt konverterte til luthersk-protestantisk religion for å rive den ned fra innsiden, men som i stedet valgte å drive femtekolonnevirksomhet i Kristeligiøst Folkeparti. Dette partiet ble stiftet 1935 Kr.F og John Vinge lagte team sangen deres. Sin tid som statsminister brukte han til viktig nettverksbygging med USAs presidenter, samt å opprette barnehager her hjemme. Det blir omtrent det samme.

Bondevik med ektefellen sin på gården deres i Time kommune.

Kjell Magne er en kjernekar som fullførte sin oppgave med Kristeligiøst Folkeparti på begynnelsen av 2000-tallet, og gikk deretter videre i oppgaven med å oppløse den internasjonale fredsbevegelsen med stiftelsen av Oslo-senteret for Fredsavtaler. Bondevik drømmer om å bli verdenspresident, men det vil han ikke få til.

Pressen kunngjorde tidlig i september i år at Kjell Magne har begynt med flasken igjen. Han ble observert drikkende på vin med barn på fanget, noe som igjen har skapt vage reaksjoner fra kristelig hold på Sør- og Vestlandet. (Hedningene i Hedmark og i Nord-Norge forstod derimot ikke helt problemet med dette.)


Foruten å ha vært leder i Festlig Folkeparti i en årrekke har Kjell Magne Bondevik også stått modell for leketøyfigurene kjent under merkenavnet "Playmo" på tidlig 80-tall. Etter avsløringen av dette dalte interessen for dette leketøyet på et blunkt og fabrikanten gikk konkurs med et brak.