Kjell Inge Røkke

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Fra Kjell Inges biografi, skrevet av Oslos hallikkonge Tor Erling Staff (Med frykt for å bli satt bak gitter med vann og grønne brødskiver):

Da Kjell Inge Røkke for femti år siden lå i krybben, åpenbarte med ett engelen Gabriel seg for det lille nurket. "Du skal gå ut i verden å tjene deg rik! Du må..." "ÆÆÆÆÆ!" avbrøt lille Kjell. Han var tross alt bare en liten beibi, men Gabriel holdt ikke ut sutringen til lille Kjellebassen. Gabriel tok vingene fatt og forsvant fra jordriket. Det spekuleres fortsatt i hva lille Kjell Inge "måtte", men en ting var sikkert, rik skulle han en gang bli.


HistorieRediger

Røkke fikk fort masse penger. Allerede som toåring krøp han fra hus til hus sa "Gje meg ein krone om du vil!". Denne strategien benyttet han til han fant ut at han kunne fiske fisker gratis, og selge dem til 10 kroner stykket. Han fisket ca en milliard fisker, og solgte dem. Dermed fikk han mange penger, og ble rik. Men han var misunnelig på James Bond, og ville ha litt mer action i hverdagen. Derfor begynte han å svindle, og fant ut at han på den måten kunne tjene enda mer.

Da Kjell Inge "Kjelke" Røkke nå hadde tjent seg rik, som var hans skjebne, begynte han å tenke på det engelen Gabriel hadde sagt, og han angret sin grining og sutring. Han vurderte å straffe seg selv med pisk og glødetang, men fant ut at det engelen sikkert ville si, var: "Du må kjøpe masse junk og sløse bort alt du har!" I dette fant Røkke ro, og han bygde store, stygge hytter og kastet pengene sine på skitne katter som trasket forbi på vei til søndagsskolekaffen. Disse skitne kattene skal forøvrig visstnok ha tatt med seg pengene og startet SKAM (Skitne Katters Apostolske Misjonsforbund), som er blant Israels forsvars fremste økonomiske støttespillere.


Røkkes "realfagsfond"Rediger

På en pressekonferanse 22. april 2009 la Røkke frem planene om det nye statlige, Røkkestyrte fondet R.I.P. (Røkkes Indre Pengebinge), som skal gi Røkkes penger trygge hender å forvaltes med. En million skal hver dag overføres, svart, til dumme og blonde unge over hele verden, for at de skal kunne bli smarte ved hjelp av en realfagsutdannelse. Med liten skrift står det forøvrig i avtalen at de etter utdannelsen må jobbe i Kjell Inge Røkkes nye, statlige finansierte selskap, BÆSJ (Blonde, Ærlige Sossers Junkyard), der de må bruke sin realfaglige kompetanse for å forske på Snåsamannen og tilfredsstille Kjell Inge og Jens Stoltenberg når de ber om det. "Bruk av pisk er ikke utelukket!" slutter teksten som står på arabisk-kryllisk nederst på baksiden av avtalen.

"Vi ser dette som en vinn-vinn situasjon," påpekte Jens Stoltenberg i et anonymt intervju med sladderbladet VG.


Røkkes dødRediger

Røkkes mor er prost og predikant i Mykjålands Spådomslag, og der spådde Øverstespåkone Liv Laila Bongo-Larssen i 1992 at mora til Røkkes eldste sønn, nemlig Røkke selv, femten år senere ville bli drept av en vill hest på vårslipp. Dette hendte naturligvis ikke, noe som førte til at mora til Røkke mistet troen på spåguden Thoga-Britt, flyktet landet og søkte asyl i Oman hos Fakir Al Mohallah, for å bli tempelmunk. Røkke avviser i dag sitt kjennskap til moren, men stiller seg ikke skeptisk til en Tore på Sporet -gjennforening.

Røkkes død derimot, er og blir et mysterium. Han er ikke død i dag, i morgen kan han være død. Gud vet. Journalister har forsøkt å oppsøke Gud ved hjelp av bønn og meditasjon for å få svaret, og samtlige har blitt avvist til Helvete.