Forelskelse

(Omdirigert fra Kjærlighet)

Forelskelse (latin: Forelskus Syndromus), også kjent som kjærlighet er en alvorlig sykdom forårsaket av et forelskelsesviruset. Man smittes ved å se på vakre jenter/damer eller kjekke gutter/menn. Sykdommen gir som regel milde symptomer som går over av seg selv etter en viss tid, som rødming, dårlig konsentrasjon, ereksjon og orgasme. Men man kan også få alvorlige og i verste fall dødelige symptomer som knust hjerte og kjærlighetssorg. Noen folk er ekstra utsatte av å bli alvorlig syke av forelskelse enn andre. De i risikogruppen er bl.a. stygge folk, rødhårede folk, folk med masse fregner, negere og asiatere. Spredningen av forelskelsesviruset og stadige forelskelsespandemier er et kjempestort problem i dagens samfunn og både norske og utenlandske myndigheter gjør alt de kan for å holde dette forferdelige og dødelige viruset i sjakk, bl.a. å påby burka og solbriller i offentlige plasser og sette folk med mistenkt forelskelsessmitte i karantene.

Sykdommens historieRediger

En gang for mange millioner år siden i Langtvekkistan bestemte fire vakre jenter seg for å dra på shopping. Disse jentene het Silje, Silja, Celine og Celina. Plutselig møtte de to kjekke gutter. De ble kjempeforelsket i hverandre og dette var starten på dette forferdelige viruset og denne forferdelige sykdommen.

SymptomerRediger

Dette er de vanligste symptomene på forelskelse:

  • Rødming
  • Dårlig konsentrasjon
  • Ereksjon
  • Orgasme
  • Overdreven lykkelighet
  • Overdreven sexlyst
  • Onanering
  • Pasienten får lyst til å suge og knulle de som smittet dem
  • Våte drømmer

PandemierRediger

Forelskelsespandemier skjer stadig vekk, det vil si hele tiden. Folk ser stadig på andre mennesker og blir smittet. Dette har vært et kjempestort globalt samfunnsproblem helt siden starten på menneskeheten for mange millioner år siden, og myndighetene verden over gjør alt de kan for å bremse smitten ved bl.a. å påby burka og solbriller i offentlige plasser og sette folk med mistenkt forelskelsessmitte i karantene. Noen land i Afrika driver også med brenning vakre og smittede mennesker sånn at ingen andre skal bli smittet.

Den siste store pandemien startet i slutten av 2019 og pågår fortsatt den dag i dag. Pandemien starta ved at det nye forelskelsesviruset som har fått navnet FORELSKVID-19 oppsto i storbyen Wuhan i Kina og spredde seg raskt over hele verden. Dette har ført til at mange mennesker har blitt syke og mange har dødd. Store deler av hele verden har stengt ned og mange millioner mennesker har blitt satt i karantene. Når man er i karantene pga. mistanke om forelskelse har man ikke lov til å forlate huset. Brudd på karanteneloven han medføre bl.a. fengsel, steining, vanntortur og kastrering.

Det er også blitt oppdaget mutering av FORELSKVID-19 da viruset har mutert til en mye mer aggressiv variant som kan medføre at man blir helt gæren og løper naken rundt i gatene mens man onanerer som bare faen hvis man blir smittet.

VaksineRediger

Verdens helseorganisasjon (WHO) jobber nå med å lage verdens første forelskelsesvaksine. Den vil bli tilgjengelig i løpet av 2021.