2mgp8qd-1-.gif «Jeg møtte engang en kanin, jeg rev av hodet dens og det henger den dag i dag i stuen min.»

- Ismannen om Kaniner

Kaniner er små og søte dyr. De er lubbne pelsdotter med en liten lodden klump som hale. De fleste hvite kaniner er albinoer og har røde øyne. De er veldig skumle og farlige. De drikker blod, fordi det passer til deres øyner. Man skal helst holde seg unna slike kaniner slik at man har livet i god behold. Det finnes forskjellige type kaniner, noen har spisse ører, mens andre har hengendes ører som om det hang bly i tuppen av ørene. Noen kaniner ligner på harer. Og noen harer kan også ligne på kaniner.

En gang hadde jeg en kanin. Den kaninen var en hvit kanin med blå øyner (ikke albino). Den var kosete og jeg pleide å ta den med inn, men denne stakkars kaninen kunne ikke gå på gulvet. Det så ut som Bambi på isen. EN vakker dag hadde jeg besøk og hun skulle bate holde min kjære kanin. Plutselig mista hun kaninen på betongplattingen uten for huset og kaninen min brakk foten. Det var starten på et grusomt liv. Kaninen halta resten av livet. Senere fikk kaninen en form for en fettklump under haken. (to be honest så det ut som dobbelthake og var ikke særlig pent) Å den levde ikke ett godt liv. Man bare kan ikke leve et godt liv med dobbelthake og en brukket for! Som om ikke det skulle vert nok ble kaninen gravid med en nabotulling. Det var en ons og kaninen min hadde ikke forberedt seg på å føde. Hun gravde et hull i grusen i buret sitt og fødte der. Hun fikk 7 kaninunger og alle døde. Den navla kaninen min klarte ikke ta vare på en av dem en gang. Tydelig vis hadde hun spist noen av kaninungene hennes, så ja hun ble en kaninbal og (Tok du den? Kaninbal. Nei? Ok...). Vi gravla de få kaninungene som var igjen. Og etter kvart avlivde vi kaninen min for hun var en kannibal, med et fettklumt som liknet på dobbelthake og ein skeiv fot som ikke var til bruk. Livet var ikke bra og nå ligger det en del døde kaniner i hagen min..

denne kaninen har fått rabis og har gått amok.

Kaniner ( som betyr Tannhogger på latin) er raske og effektive drapsmaskiner, som venter på offeret i nattens mørke. Disse skapningene lider av kanibalisme og det er kanskje en av grunnene til at de er så utryddet. Disse er på randen av å bli utryddet av meitemark som spiser dem hele. De finnes spredd over store deler av Skandinavia. De veier omkring 4-6 tonn og spiser omkring like mye som de veier. De har en toppfart på hele 50 km/t og spiser som helst drøvtyggere som bjørn og ulv. (Der kan de ha det så godt!) Kaninene er bevist å være i samme familie som skjæra er i. Den eneste forskjellen er at kaninen tar hula til den bjørnen som skulle befinne seg der og da.

JaktRediger

Av og til blir det gitt jakttillatelse på kaniner, og de som lykkes å skyte en blir avbildet i næravisa som stor helt av menneskeheten. St.Olav med ekeløv og stjerne blir som oftest tildelt jegeren.Kong Harald er villig å ta seg en tur på kaninjakt om sommeren og kommer gjerne hjem med en oppspist kanin lår som han har sittet å spist på på hjemveien fordi han var sulten.

Det vil bli kåret en vinner dersom det er noen som hjelper oss med dette problemet. Det vil også lagt inn 80 000 00000kr på den som fanger en først! fort deg;D De er morsomme små dingser!! De har tenner på størrelse med seg selv!!! Det er som små fitte råtter

ForholdsreglerRediger

Om du skulle være så uheldig å møte en av disse kaninene, gjør følgende:

  • få helt panikk
  • ikke spill død( ellers blir kaninen nysgjerrig) og den kan spise deg
  • løp så fort du kan
  • bli stiv av skrekk
  • hvis du er ekstra modig: gjem deg opp i et tre, og bli der i 2-3 uker. Må være bjørk!
  • hvis du er ekstra feig (Og redd): kle deg ut som kaninens største skrekk, en gulrot, og løp etter den.
  • Dra av buksa.
  • hvis det er en dam ved siden av deg: legg deg ned i den og lat som om du er en sprellende fisk. Kaniner hater fisker.

Det er ikke ofte man møter kaniner, men om man skulle være så uheldig, så husk dette trøstende faktumet: Det er jo tross alt hele 0.1% som overlever.Se ogsåRediger

Du vil vel ikkje …
 

Her va dæ ofsele’ rotut!

Denne sida er eit einaste stort rot, eit virvar av lause trådar som ikkje heng saman. Jamvel om einskilde setningar er morosame, er teksten under eitt berre ei grautete smørje av bokstavar og ord.

Her trengst ein raud tråd som bind teksten i hop. Du kan hjelpa oss i dag ved å gjera noko med rotet.

 
… ha det slik?