Jotunheim

Jotunheimen er en vakker idyllisk jotun landsby i norge. Jotunheimen ble opprettet av Odin i år 104 for å ha ett sted å legge søppla si, men ble raskt bebodd av de søppelelskende jotunene og alle slags andre koselige monstre. Jotunheimen har rykte på seg for å være et vakkert turistmål. Bli ikke overasket om du blir kid- ehhrrmm... bedt på middag! Det bor i dag rundt 10000 jotuner i jotunheimen hvor de bruker tiden sin på å plante blomster og å danse runddans med askeladden. Jotunbestanden holdes nede av jevnlige raid gjennomført av Jens Stoltenberg og hans lojale vikinger.

HistorieRediger

Som nevnt ble den kommunistiske republikk Jotunheimen opprettet av Odin i år 104. Dette førte til at nissene som tidligere hadde bebodd området gikk i protestmarsj mot Vallhall. Der ble det en voldsom slosskamp som førte til at noen hundre nisser ble drept av de udødelige viking-stridsheltene. (Disse nissene er ikke spesielt smarte). Nissene ble beseiret og tvunget ut av jotunheimen. Etterhvert slo de seg ned på gårder rundt om i landet og ble til småfeite gårdsnisser.

Jotun-innflyttingen kom av at de svært så arbeidsomme jotunene som tidligere jobbet som revisorer i Oslo ble tvunget av dette nye søppeltømmings-systemet til å flytte. De vandret rundt i flere år og dannet blant annet Rondane, Gaustatoppen og aust-agder før de kom frem til Odins nye søppeltømmingsplass hvor de raskt fant seg til rette. Der levde de fredelig de neste par hundre årene bortsett fra et par angrep fra Frøya, askeladden og greenpeace.