Ikkepedia:Vedlikehold

Ikkepedia trenger vedlikehold for å holde seg frisk og pen, og viktigst av alt, for å være morsomt. Under følger en liste over vedlikeholdsoppgaver som bør utføres på Ikkepedia. Noen er ment for administratorer, men de fleste kan utføres av hvem som helst.

Daglig vedlikeholdRediger

Oppgave Arbeid Kommentar
Ønske nye brukere velkommen Legg inn en velkomsthilsen på diskusjonssiden. Du bør være en fast bruker av ikkepedia og være tilgjengelig for å svare på nybegynnerspørsmål.
Kategorisering av artikler. Kategorisere ukategoriserte sider til en eller flere kategorier. Oversikt over kategorier på Ikkepedia finner du her.
Kategorisering av bilder og filer. Kategorisere ukategoriserte filer til en eller flere kategorier. Oversikt over bildekategorier på Ikkepedia finner du her.

Ukentlig vedlikeholdRediger

Oppgave Arbeid Kommentar
Rydde i listen over uferdige artikler Sjekk sider som ikke har blitt redigert på 7 dager. Fjern under konstruksjon-malen for artikler som er gode nok til å kunne stå. Vurder sletting for korte artikler som ikke har håp for å bli gode. Bruk en nulledit(trykk rediger og lagre uten å gjøre endringer) for å nullstille tiden og gi artikkelen en uke til.

Månedlig vedlikeholdRediger

Oppgave Arbeid Kommentar
Oppdatere Månedens Ikkepedianer- og n00b-malen på hovedsiden. Skriv noen ord om månedens Ikkepedianer og månedens n00b i Ikkepedia:Stem-malen. Ikkepedia:Priser må gjøres klar til nye nominasjoner og stemming.

PatruljeringRediger

Noen sider er mer utsatt enn andre. Disse bør sjekkes med jevne mellomrom og ryddes for rævhatteri, blanking og lignende.

Oppgave Arbeid Kommentar
Patruljere Kategori:Norges millionbyer og Kategori:Norske byer Fjerne rævhatteri
Patruljere semi-beskyttede sider. Se spesielt etter blanking og klipp-og-lim-redigeringer fra Wikipedia-artikler. Fjern semi-beskyttet-malen for sider som ikke er beskyttet. Bare for registrerte brukere og administratorer.

AdministratoroppgaverRediger

Oppgave Arbeid Kommentar
Gå gjennom Listen over artikler som er foreslått slettet. Slett artikler det ikke er håp for. Hvis artikkelen har potensiale, men er for kort, erstatt slettetagen med {{Stubb}}.