Ikkepedia:Administratorer

Om du trenger hjelp til å bekjempe nettmobbing på Ikkepedia, ta kontakt med en aktiv administrator – per februar 2021 først og fremst Hypera og Lemenlemenlemen

Her er gudene. De samler seg til møte hver lørdag og drikker seg fulle og sletter tilfeldige artikler passer på at Ikkepedia ikke fylles opp med spam og lignende. De blokkerer helt tilfeldige brukere mens de hyler av latter skaper ro og orden i et inferno av 9 år gamle snørrunger og n00ber folk som ikke gidder å lese reglementet.

Liste over administratorerRediger

Nåværende administratorerRediger

Noen administratorer har også noen ekstra rettigheter som byråkrat. For å gi et visst inntrykk av hvem som er aktive for tida, er også registreringstidspunktet og aktivitetsloggen til hver bruker oppgitt. Dessverre tillater ikke systemet oss å vise siste tidspunkt hver bruker var aktiv, men til gjengjeld patruljerer administratorene alle endringer, slik at du alltids skal få hjelp.

Brukernavn Også byråkrat Registreringsdato Aktivitetslogg
9E2 (kontakt) Ja 2. februar 2007 kl. 15.02 9E2
BraGreMat (kontakt) Nei 22. oktober 2019 kl. 14:35 BraGreMat
CartoonistHenning (kontakt) Ja 23. august 2008 kl. 14.52 CartoonistHenning
Howie (kontakt) Ja 1. september 2008 kl. 23.18 Howie
Hypera (kontakt) Ja 14. januar 2016 kl. 16.01 Hypera
Lemenlemenlemen (kontakt) Ja 21. mai 2019 kl. 18.33 Lemenlemenlemen
Obowatt (kontakt) (pensjonert) Nei 29. juli 2007 kl. 12.30 Obowatt
Yayyy! (kontakt) Nei 10. januar 2018 kl. 17.01 Yayyy!
Yngve90 (kontakt) Ja 18. desember 2017 kl. 22.50 Yngve90

Tidligere administratorerRediger

Vil du bli en administrator?Rediger

Du blir ikke administrator uten videre. Hvis en bruker bidrar positivt til Ikkepedia, og viser at han/hun forstår Ikkepedias retningslinjer og hvordan Ikkepedia fungerer, kan det vurderes om brukeren skal gjøres til administrator når det blir nødvendig med flere administratorer. Dette valget tas av Ikkepedias brukere.

Ikke plag admins med at du selv vil bli admin. Istedenfor kan du sette inn denne malen {{BABEL|AD|tall fra 1 til uendelig|Beskrivelse av hvor mye du vil bli admin}} på brukersiden din.

Eller du kan:

  • Betale en byråkrat 10000,- kr i en brun konvolutt, en stormfull og mørk kveld (akkurat som de virkelige byråkratene i politikken gjør; merk: ikke B-post!).
  • Gå inn på et ball og kysse alle jentene/guttene (du kan velge kjønn selv) før du hinker på ett ben ut igjen, og få en avis til å dokumentere det (fargebilde).
  • Kjøre ned Galdhøpiggen på akebrett (helikopter opp, da gjelder det ikke).
  • Legge en prompepute fylt med ammoniakk på rektors kontorstol.
  • Slit deg opp av senga og kok kakao til morra di to påfølgende dager FØR du går på skolen (må ha gjort matteleksa kvelden før).