Hvordan:Være dum og ikke morsom

Approve.png Denne artikkelen er godkjent av Ikkepedias administratorlag.
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?
Pencil2.jpg

Kanskje jeg skal gå inn på den siden som jeg hørte om, den som lignet på Wikipedia, bare den skal være morsom. Aha, interessant. Dette ser jo bra ut, kanskje jeg skal vurdere å bidra med min originale og hysteriske humor? Jeg får sove litt på det, det er jo en stor avgjørelse å ta.

Første artikkelRediger

I dag skal det skrives historie. Den norske humoren kommer aldri til å bli den samme når jeg har vist hva jeg kan. Jeg får koke meg en kanne med kaffe og begynne å skrive. Jeg må velge ordene mine nøye og finne en vittig, helst hysterisk vinkling på emnet. Jeg må være satirisk og sette ting på spissen, og dermed få min humor foreviget på Ikkepedias hovedside, kanskje mitt forfatterskap blir anerkjent slik at jeg blir berømt? Jeg må begynne med artikkelens tittel. "Gaffel".               


HERRE, dette var en god start, det er alltid bra å begynne med litt bakgrunnsinformasjon og historie. Når leseren ser at den er oppfunnet av MacGyver og Chuck Norris for lenge siden, kommer han til å le så hardt at han spruter melk ut av nesen. Dessuten var det en genistrek å sette inn "XD" i slutten av setningen slik at leseren vet når han skal le. Men den trenger muligens litt mer kjøtt på beina. Den trenger mer seksualitet, litt voksent og modent materiale. Jeg kan komme på ganske mange gode sexvitser som har med gafler å gjøre.


               


Jeg synes jeg har gjort en veldig god jobb til nå, og kaffekanna er nesten tom. Dette har virkelig vært en halvtime full av gode idéer, jeg har hatt det så moro. Jeg får kaste inn et bilde og en siste vits før jeg lagrer mitt bidrag og får det på hovedsiden. Et bilde og en vits med skikkelig snert i som får leseren til å le så hardt at han svelger dataskjermen sin. Jeg må også huske å skrive "LOL" etterpå, slik at latteren kan smitte.


               


Jeg visste at dette var noe for meg. Denne artikkelen har alt, den er hysterisk, den er provoserende og den setter ting på spissen på en satirisk og humoristisk måte. Leseren vil le, gråte, bli provosert, gråte og tørrjokke. Det vil være en opplevelse som leseren sent vil glemme. Alt som gjenstår nå er å signere mesterverket mitt.


               


Jeg er så stolt av denne artikkelen. Jeg har virkelig talent og kommer sikkert til å bli årets ikkepedianer! Leserne kommer til å le til de får hikke. Jeg trykker på "lagre", og skriver meg dermed inn i rekken over glimrende forfattere.