Hestegris

Hestegris er en blanding av gnu, elg, shetlandsgris og valp og mus. Hestegriser oppstod i 1256 når Kong Olav ville ha noe helt unikt. Disse utrolige dyrene er svært sjeldne, ettersom det er utrolig vanskelig å passe på dem. De spiser 5 kattfisker om dagen, og er veldig kresne på alderen og høyden til eieren sin. Hvis du ikke utfyller kravene rømmer de til Pakistan og melder seg inn i hæren. Det er for tiden omtrent 195,3 hestegriser i militæret i Pakistan. 90% er homofile men vil helst ikke snakke om det grunnet forbudet mot seksuell aktivitet mellom to av samme kjønn. Hestegrisen Hugo er et godt, men tragisk, eksempel. I 2008 ble han omskjært for tredje gang og etter det blitt homo. Da han spurte Nikolai om ekteskap, sladret Nikolai og Hugo ble henrettet med en dildo og strips.


Alle hestegrisers yndlingssang er Hjerteknuser. Dette er fordi de elsker kaniner. Ikke misforstå, kaniner er venner ikke mat. Det første kjente hestekaningrisparet er Snurresprett og hestegrisen Bjørnar, men de hevder at de bare er venner. Hestegriser er også med i mange sanger. For eksempel Old McDonald had a farm, Bæ bæ store hestegris, og Øynene på hestegriser går rundt og rundt.


Kjente personer med hestegriser er: Celine Dion Prince William og Kate Morra di Naboen til kusina til kjæresten til broren min Old McDonald har en på gården sin

Hestegriser er veldig populære blant sjørøvere og vikinger, og hver fjerde viking har en. Sjørøverne har dessverre ikke plass til store dyr på skipet sitt, men mange har en hestegris på land som de besøker jevnlig. Hestegrisen til Aid S. Fjell ble ikke besøkt på flere dager og endte opp med å ta selvmord på grunn av homofile tanker sammen med Timmy, en handikappa hestegris i Førde. Siden har selvmord vert straff for homofile hestegriser.

Fil:Puddel.jpg