Hamster er et forholdsvis loddent dyr som stammer fra den greske tundraen. Den gjennomsnittlige hamsteren veier mellom ti og fire kilo, er to km høye og spiser helst små mugne fjortiser som hører på Eminem og ikke liker jorbær stuing.

Hamster2.jpg


Kommer du noen gang i kontakt med en vill hamster burde du løpe det du er god for. Hamstere er kjent for å kunne drepe en mann med bare tennene, og har en hastighet på 220 km/t. Ordet Hamster betyr: Ham=Skinke + Ster (uttales stair)= trapp= Skinketrapp

Hamsteren ble innført til Norge under krigens dager for å holde den voksende gnubestanden i Norge i sjakk. Har du en gnu i huset, er det best å kontakte en profensjonell hamster så fort som mulig. Har du en urgnu i huset er du fortapt, for det eneste som kan redde deg da er en urhamster. Den ble utryddet i 1942 under den store hamsterforfølgelsen i Vest-Namibia, som ble ledet av Abid Raja.

Hamstere er også kjent for å produsere mengder med hamstermelk, en stor industri i blant annet Uganda.

Invasjonen av kjempehamsterene

Hamstere er som en ku. De kan melkes og bor i en stall. Finner du en hamster, løp for livet, eller spør om den vil melkes. Den kan svare ja, og du kan tjene penger på det. Men pass på! Den kan spise deg! Det er et farlig monster som vokner om natten og den spiser opp Macgyver og biber og deg!!!

Nå driver forskerene å prøver å skape en forfalsket lur hamster som skal utrydde alle dager. Den kommer ut på markedet den 31. desember-2017

Invasjon av kjempehamstereneRediger

 
Dette er et bilde av kjempehamsteren Fungus da han invaderte Tokyo i 2005. Fungus er så sinnssykt , forferdelig stor at på dette bildet av Fungus, så er Fungus over 50 mil unna.

Det har vært mange invasjoner av kjempehamstere over tidene. Noen kjempehamstre er litt store, noen er veldig store og noen er helt sinnsykt digre. Den største kjempehamsteren i hele verden er Fungus. Han er fryktelig, fryktelig, fryktelig, fryktelig, fryktelig, fryktelig, fryktelig, fryktelig, fryktelig stor. Helt sinnsykt, fryktelig stor. Han er så stor at 3/4 av kroppen hans stikker opp i verdensrommet. Tennene hans ser ut som fjellkjeden Himalaya. Pelsen hans ser ut som digre skyskrapere som stikker ut av huden hans. Rumpesprekken hans ser ut som Marianergropen i Stillehavet. Øynene hans ser ut som digre innsjøer som lyser rødt når Fungus er sulten. Huff, huff og dobbelt-huff, Fungus er verdens verste mareritt.

Den 8. august 2005 invaderte Fungus byen Tokyo i Japan. Slik gikk det til: Japanerne hørte en merkelig ulelyd som kom langt borte fra. Skyene på himmelen ble til en spiral. Plutselig fikk japanerne øye på et gigantisk monster langt, langt borte. Det monsteret var Fungus. Japanerne ble så livredde at de hylskrek og besvimte. Fungus invaderte Tokyo og drepte mange japanere. Så spiste han dem. Etter den tragiske invasjonen, bestemte NASA seg for å drepe Fungus ved å skyte måneraketter på han, men alle drapsforsøkene ble misslykket, så Fungus er desverre fortsatt i live. Men etter alle de japanerne Fungus spiste i Tokyo-invasjonen, er han stappmett, så en slik invasjon av Fungus vil heldigvis aldri skje igjen. han lever bare i ørkenen. Hamsterene er populære blandt gnomer og de jakter på de hele tiden.


Hamstere er djevelens minions, og de manipulerer småbarn til å tro de er søte. Et gjennomsnittlig hamster kan spise mellom 70 og 450 barn i året. Kvinnelige hamstere er noen av de mest feministiske skapningene på denne planeten, derimot er kvinnelige hamstere fra månen svært annerledes. Et såkalt månehamster vil spise enhver som sier at #metoo fortsatt er en greie.

Om du skulle av et hamster er løpet kjørt for deg. Sykdom etter å ha blitt bitt av et hamster minner litt om rabies, og du vil merke effekten etter et lite sekund. Klem dine nærmeste for å spre sykdommen videre. OPS: den er svært smittefarlig! En mann i 69 årene vil dø etter 2 timer, mens en gjennomsnittlig kvinne vil klare seg i hele 2 timer og 1min.