«Dette kommer til å bli dyrt

- Gandalv om Frisøren hans

Frisør (Freserius Klipperianus) er et stort vesen i slekt med blant annet tannlegen.

Saksehånden, en frisørs viktigste redskap.

HistorieRediger

Det er et allmenn kjent fakta at det en gang i tiden var CIA som oppdaget og samlet inn de ville frisørene, som den gang levde skjult i Himalaya. Frisørene satt i mange år fanget i små pappkasser på et av CIAs mange lagere, helt til man fant ut hva de kunne brukes til. Litt tidligere hadde nemlig CIAs store overvåkningskampanje fått seg en real smekk på pungen, da folk flest ikke ville bli puttet i et stort DNA-register. Dermed satte man frisørene til å samle inn DNA og annen informasjon ved å tvinge folk til å klippe håret. Det ble satt igang store kampanjer for å overbevise folk om at kort hår var tøft, blant annet med mottoene "Kort hår er hot!", "Frisører til alle!" og "Jeg hater når marsipanpølsene snur seg i pakningen slik at man ser baksiden av dem!". Dermed ble kort hår sommerens kjempehit (sammen med låta "Herre Gud ditt dyre navn og ære" fra Death Metal-bandet Ole Ivars). Nåtidens frisører er direkte etterkommere av frisørene som satt fanget hos CIA, og siden det stadig er nytt DNA ute og går har nok frisørene også en stor fremtid i møte.

MyterRediger

  • «Alle frisører er emo» Dette er aldri blitt avklart, da man ikke har klart å kartlegge emoenes opprinnelse, og eventuell beboelse i Himalaya. Det er likevel mye som kan tyde på en sammenheng, da man har funnet små barberblader blant ruinene i de små landsbyene frisørene bodde i. Inntil videre ser man på emoene som frisørenes fortapte halvbrødre.
  • «Frisører blir seksuelt opphisset av å ta i ofrenes hår» Artikkelforfatter velger å ikke ta et standpunkt i denne diskusjonen.

Personer som aldri har møtt en frisørRediger