Enhjørning

Vitenskaplige navn: Hippinotrikusta inudurkduwie tisktiske flaningo iskh estelignendeost Artstilhørlighet: Nebbdyr og Krabber Habitat: Hus i jungelen med blomstertapet og rosa puter Utbredelse: Jungelen i det Sørlige av Usa

«Jeg er en Potatohead!»

- Marsmellow om Enhjørningen

== Fakta ==avn er (Hexagon Sier vannpistolene sine, hvis du har vært så uheldig at enhjørningen har tatt fram vannpistolene så anbefales det på det sterkeste og danse ballet, du skjønner enhjørninger elsker ballett og dette vil berolige enhjørningen. Hvis du ikke er flink til og danse ballet fungerer det med vals.

regnbuefarget. De er magiske så hvis du ikke forter deg med å danse ballet så kommer de å stabber deg. Det er også enhjørninger på My Little Pony. Twilight Sparkle er en enhjørning (egentlig en alicorn) ogaer). Enhjørninger elsker også sjokolade kake (fakta).

aom). Enhjørninger bæsjer regnbuer. Det er derfor det er så mange fine regnbuer. Du kan bare ikke se enhjørningene som lager de siden de er usynlige. Hornet deres glitrer og erEnhjørninger lever i hele verden men etter at menneskene kom til jord så blev de så redd (UNICORN er enhjørning på engelsk) Enhjørning sitt ekte ne at de tryllet seg usynlige(så hvis du tror du ser et spøkelse er det egentlig en enhjørning). De er dyr som kan minne om hester med et horn i pannen, men det er faktisk ikke tifellet. I og med at enhjørninger er beslektet med både nebbdyr og krabber er det naturlig at disse fantastiske vesenene har pels og hover. Enhjørninger bli født som en larve og etterhvert vil den vokse seg større og større, etter omtrent hundre år vil enhjørningen være på størrelse med en and og ha neon rosa pels, men etterhvert i livet, når enhjørningen er ca. 34 år, vil pelsen bli hvit. Hornet til en det er Rarity også(de er divenhjørning er som regel mellom 20 og 50 cm langt og er knivskarp på tuppen. Derfor frarådes det sterkt å gjøre en enhjørning sint. Da sliter du litt. Veldig. Da anbefales det å ta beina på nakken og løpe motsatt vei. Vis den blir veldig sint kommer den til og ta fram

HistorieRediger

Hvis du noen gang har lyst å fange en enhjørning, som du sansynligvis ikke klarer, må du passe på å ha noe en enhjørning liker med deg. Enhjørninger elsker regnbuen, og hamburgere. Hamburgeren skal være middels stor, og ikke fra McDonalds. Det skal være Ost, reker, agurk og litt glitter på hamburgeren. Hvis du kjøper noe fra McDonalds kan enhjørningen bli så sur at den angriper. Hvorfor liker ikke enhjørningen McDonalds? Jo. Det må nok være at før i tiden, dro enhjørningene og hadde en slags filmkveld der. De pleide å se filmer om brannmenn. Men, en gang, var ikke lokalene åpne og enhjørningene ble triste. Da gikk de i demonstrasjonstog. Men... ingen tok enhjørningene på alvor fordi de var rosa, hvite og søte. Da kom det en stor skummel skapning som kalte seg for Ariteast. Han var grønn med lilla prikker, og HELT forskjellig fra alle de andre enhjørningene. Det var fordi han likte pølse og ikke hamburger. Han hadde ingen venner, og var veldig alene. Han hadde bare en eneste venn... og det var døden selv. Ingen haddde gitt Ariteast en nøkkel. Og Ariteast hadde blitt glad for at ingen hadde gitt ham en nøkkel. Han lurte på hvor nøkkelen passet. så, han sjekket om den passet i McDonals sin hoveddør. Det gjorde den ikke. Ingen ble lei seg, og Ingen ba om beklagelse fordi nøkkelen ikke passet. Alle andre enhjørninger ble sinte på Ingen og Ariteast fordi de hadde kommet med et lite håp, om at det gikk. Så Ingen måtte rømme. Ariteast likte ikke rømme. Spesielt ikke på pizza.