Dodraugen

Dodraugen er navnet på et skummelt grønt monster som bor i kloakken. Det dukker ofte opp i toalett, wc-er eller i doen hjemme i huset ditt. Det lever av barn, planter, giraffer og jozosalt, men det beste Dodragen vet er Prada-vesker og Loreal Paris sminkeprodukter. Mange finner Dodraugen seksuelt tiltrekkende på grun av dens deilige utseende. Dodraugen er i gjenomsnitt 40 cm lang og 23 cm bred og veier omtrent 10-15 kilo. Dodraugen er nå en truet art, og det finnes bare 10-20 dodrauger igjen i Norge så vern den så godt du kan! Ny info: Dodraugen er også observert på Nordmøre, der han drar forsvarsløse gamle damer ned i dassen. Dette resulterer i brukne bein, og brune romper(pga.bæsj). Hvis noen er utdannet på DoDraug univeritetet i Voss, så betaler vi godt for å få slutt på dametrakasseringen. Pass på, du kan aldri være for trygg der du sitter og fiser på dass, DDraugen har nemlig supersonisk hørsel, og hører hver persons syke tarmproblemer på hele 0,0001cm avstand. Han liker og dra i eiendelene dine, og du føler deg ofte ...trakkasert.

Husk også at dodraugen kan komme opp av toalettet og dra deg ned, for eksempel hvis du har dusjen innen 1.5m fra toalettskålen.

Sammen med sin halvbror, Julenissen, står han også bak de slemme barnas feiring, NAV-nedagen.

Dodraugen er også gode venner med Artur, som alltid stikker innom på do for å spille et slag poker etter å drukket 23 kopper kaffe i Trondheim International School's kantine.