Djengis Khan

«Me ville aldri ha åverlevd visst isje da va før Gilde og Jengis Jan»

- Norsk statborger

«Have you ever tastet these sausages? If havent, then you have not tastet garbage yet»

- Hitler i Quislings bursdag selskap

«Vi kunne ha slått Grandiosa med salget visst vi også hadde hatt en sang...»

- Produsentsjef Vidar Hatepitza

Selveste Djengis nyter et måltid før han tar Morra di (ca. 1206)


Djengis Khan (kinesisk:少しラットファック, opprinnelig navn Tulling (eller TUUUULLING) Borgerkrig(?) (spansk:失敗的流產 ; født EKSAKT 1167 - ukjent sted men tradisjonelt i en Bulldog nær fjellet hookus pookus piss i dagens Norrbotten i Mongoland, død 25. desember 2005) var en tilbakestående incestpizza- og ostehøvelentusiast, heks og daglig leder av Mongoriket. Ved Djengis Khans død strakte imperiet seg fra McDonalds i vest til Østersjøen og det nordlige Burger king i høst, men ikke under sommeren for da var det høysesong og lokalene var utleide. Han var glad i damer og hester, og det er antatt at hele jævla Sverige er hans etterkommere.

Liv og virkeRediger

BarndomRediger

Djengis Khans fikk aldri et navn, men ble regelmessig kalt Tulling. Forfedrene hans kom fra Moskva i Japan og var brutale japser. Barnevernet grep aldri inn, od det forblir en stor blemme på deres rulleblad. Fødselsåret er bombesikkert, rundt 1167 (jan Teigens bestemor stiller seg svært kritisk til dette, og har gått til søksmål mot Obama for at han er svart. Obama tilbyr ingen kommentar). Foreldrene var Jesus og en hund. Jesus var ikke den Jesus vi kjenner til, men en helt annen, urelatert Jesus, som var klanleder for en liten drittklan mitt uti et sted fullt av hester. Moren var en hund, men Djengis var ikke halvt hund, hvilket er en ganske vanlig misoppfatning blant hunder. Jesus var en rakettfrosk og bioingeniør, og han klarte å lage en eggcelle av håret han hadde på leggene, og befruktet det og dytta det opp i skrevet på bikkja si, så hans mor var egentlig hans far, og hunden var en snurrebass. Han var en særdeles innavlet stakkar, men dette stoppet han ikke i å følge sine drømmer, så stå på gutten min, og ikke la noen trykke deg ned.

I trettenårsalderen så ble han svært engasjert i politikk og ble medlem i det svenske partiet Socialdemokraterna, men han var litt tidlig ute og fikk nøye seg med å diskutere marxist filosofi med sine hester. Han ble giftet bort fordi faren hans var drittlei trynet hans og ble voldsomt syk og døde, angivelig forgiftet av en gruppe av naboer som han ved et tilfeldig møte hadde delt kondomer med. Tulling vendte da tilbake til teltet og begynte å klekke et egg, og så en plan for hevn, men var for dum til å kunne tenke, så han ble sittende i teltet sitt og runke helt frem til 1914 da han hørte et jævlig høyt smell utenfor. han gikk ut og til sin store forbauselse så hadde Gud sluppet ei bønne rett utenfor, makan til frekkhet får man lette lenge etter! han tok utdanning som sveiser.

KarriereRediger

Djengis ble drittlei av pølser da han ble kjønnsmoden. Han fikk seg en ny hobby: å tømme bensin på de runde tre-teltene som mongolene bodde i. Teltene luktet da drit og var veldig lette å sette fyr på.Han presset igjennom en ny lov som tvang alle mongoler til å dynke ned teltet sitt i bensin minst en gang i uka. Dette gjorde skilsmisser og arveoppgjør veldig enkelt: sett fyr på dritten og ingen kan krangle om hvem som skal ha eller arve osv. I tillegg fant han opp moderne ballspill som senere ble kjent som fotball.Han lagde fotballbaner over hele Mongolia. I det minste fikk han plass til 2 baner i Riket sitt da han hadde sansen for veldig store baner. En fotballkamp av denne sorten, gikk over veldig lang tid pga enorme avstander.En kamp varte gjerne 3-4 mnd. avhengig av hvor raskt dommeren fikk blåst av kampen, og alle hørte det. Banene var på ca 200 000 kvadratkilometer, og krevde vannvittige mengder hvitmaling til markering av sidelinjer osv. Bare på et straffemerke gikk det med ca 40 M3 med maling.

Tulling blir til Djengis, men ikke Gjengis, og nordmenn er forvirretRediger

I 1936 så fikk Tulling en playsation som velkomst gave av Vidkun Quisling, Norsk folkehelt og stuntman i den Danske klassikeren "Göta kanal eller hvem drog ur proppen?" og de det var veldig stas. da Tulling skulle logge seg på psn, så visste han ikke hva slags navn han skulle ha. i se og hør leste han om en kul nisse som var ekspert på modellfly, og Tulling trilla rundt på rommet sitt og visste ikke helt hva han skulle gjøre av seg.

Felttoget mot EuropaRediger

Djengis startet et feltog mot Europa pga et desperat behov for hvitmaling. På dødsleiet hans blir det sagt at han hvisket ut: hvorfor i helsike skulle jeg lage de banene så store. Så slapp han godnatt-fisen.

GildeRediger

Se hovedartikkel om Gilde

Gilde i dag er Norges største (og eneste) pølse-lageri. Og de lager de fantastiske pølsene som ble lagt i 1800- 1700tallet enda.

Djengis Khan er en stor helt som fant på Gilde og vi feirer bursdagen hans hver 17.mai og kjæresten hans (Indira Gandhi, som blir lite fortalt om) feirer vi 24. desember og ungen hans feirer vi ikke.