Diktatoren Huluni

Fil:H.Paint

Diktatoren Huluni er en Diktator som i dag (2016) Har tatt over store landområder i blant annet Amerika, Slovenia, Russland, Nord-Korea , Saudi-Arabia og Norge.

BarndomRediger

Huluni vokste opp i en liten trehytte i en treningsleir for kriminelle i Moskva. Hun var der sammen med sine venner Fiskel og Temo, to jevnaldrene jenter. Da hun var omtrent 13 år gammel begynte planene om verdensherredømme å gjennomføres.

Hun ble sendt til treningsleiren i Moskva som bare 3 åring fordi hun ranet en lekebutikk for alt som fantes av nerf-våpen. "it`s Nerf or nothing" sa hun da politiet tok henne inn til avhør. Siden da levde hun i treningsleiren sammen med en haug polske malere som alle het Sondre-Jun.

KarriereRediger

Huluni Jobbet fra sin 18-årsdag som en polsk maler, Etter at hun fikk inspirasjon fra sondre-jun nr 378,4. Men etter kun ett år ble hun lei, kastet malebøtta og gikk tilbake til planen om verdensherredømme. Hun møtte igjen sine gamle venner Temo og fiskel, ettersom det kunne bli en smule vanskelig å ta over verden alene. De tre planla, bygget våpen, og spiste kun ramen noodles i fire måneder grunnet dårlig økonomi. Etter 8 måneder hardt arbeid, ramen noodles og våpen-regnigner var de tre endelig klarte til å ta over verden.

politikkRediger

Styreformen Til Huluni er et Kommuntistisk-Kapitalistisk Anarki som hun kaller Hulunismen. Hun har innført noen merkelige regler, blant annet:

Det er strengt ulovlig å spise svisker etter klokka fem på onsdager

Det er påbudt å kjøre hvit varebil

Nasjonalretten i alle Hulunistiske land er raspeballer med cheddarost, men ikke taco, det er strengt ulovlig å spise taco etter at Huluni i ungdommen hadde en Traumatiserende opplevelse med taco.

Pepsi, Sprite og Fanta brennes offentlig hver søndag på parkeringsplassene utenfor alle ikea-butikker.

Dorullnisser blir sett på som hellige og skal tilbes hver mandag etter Den daglige tilbedelsen av Huluni, Fiskel og Temo.

FiskelRediger

Fiskel, en nær venninne av Huluni som hjelper henne å holde styr på verden. Hun passer hovedsakelig på provinsene i Saudi-Arabia og Amerika, men hjelper også til med de andre. Fiskel er i motsetning til Huluni en bondetulling fra uti Valdres et sted. Hun ble kjent med Huluni i Moskva da Hun, Huluni og Temo var de eneste der som ikke var polske malere. Dessuten kunne ingen av de to polsk.

Fiskel har bodd opptil flere steder i verden, blant annet i sør-Sverige, Vest-Danmark og Hawaii. Men det stedet hun bodde lengst var i Moskva. Fiskel er en Komplett psycho med en forkjærlighet for atomvåpen, hovedsakelig de hun stjal fra Nord-Korea.

TemoRediger

`Temo er en annen Venninne av Huluni. De møttes også i Moskva, men i motsetning til Huluni og Fiskel snakket Temo flytende polsk. I tillegg til at hun snakket Tysk, spansk, fransk, Og flytende saft. Hun var også god i å snakke legolandsk. Temo Ble i likhet med Fiskel Sendt til Moskva allerede som 3 år og en halv dag, begge for å rane en Yes!vi leker for alle snakkende kosedyr. Ylva ble også sendt dit for å tidligere ha ranet en butikk for all cola. Temo elsker bomber, noe som er forklart i en teks hun skrev en gang mellom 1 og 3.klasse. Det eneste ordet utenom "bomber" hun hadde skrevet rett var det senere kallenavnet til Huluni, Satan.

HulunismenRediger

Hulunismen er Hulunis selvoppfunnede styresystem, som som sagt er er et kommunistisk-kapitalistisk anarki. Hulunismens symbol er en meget edgy H, og de fleste som bor i Hulunistiske land skjelver i sine stygge Umbro-joggebukser når de ser det.

Verdt å viteRediger

Huluni har en merkelig Obsession med å si brokkoli, og ender alle sine tv-sendte taler med dette ordet. Hvorfor er det få som vet.

Mord er ulovlig i Hulunismen, med mindre du har på deg bowlingsko, rosa parykk og brann-skjerf.

Huluni, Temo og fiskel misliker navnene Oddvar,Rolf, Markus, Martinus, Emma, Lars og Sneglebryn. Heter dine barn det vil de ofres til Ronald mcdonald hver fredag klokken halv fire.

Diktatoren Huluni hater Professor Uskert intenst,Ettersom han elsker å irritere henne. Alle Hulunistiske land er nå på jakt etter denne farlig irriterende professoren.

Alle data er hentet fra Huluni, som vi fikk et intervju med etter å ha solgt henne en stor bolle med sjokoladenisser.

forfatteren av Artikkelen her, 5 år senere innser jeg at denne teksten suger noe heftig. Dette er grunnen til at vi ikke lar 13-åringer skrive artikler. Takk for meg, og hade på badet. -"Diktatoren Huluni"

    "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?"  
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!