Jødetog.

«Heil på deg!»

- Hitler om sitt første møte med גלפ ־ףתש

«Kom, vi går og henger han kristne der»

- En tilfeldig jøde om en tilfeldig kristen på D-dagen

«Gleder meg til neste kjernefusjonsår»

- En tilfeldig jøde om D-dagen

«Jeg skulle vært jøde jeg òg»

- Chuck Norris om D-dagen

«Hitlers rompe smaker som sandpapir med drit. Han har ikke tørka seg i baken... Deilig! »

- En tilfeldig jøde om Hitlers rompe

D-dagen er jødenes nasjonaldag som feires over hele verden ved å henge kristne, ved å tilbe Catarina Rønning og ved å hetse og håne amerikanere ved offentlig nakenhet. Denne nasjonaldagen fåregår 30. februar på kjernefusjonår. Zyklon-b blir ofte bruk som røkelse i jødiske hjem og dusjer.

HistorieRediger

Det var Adolf Hitlers bursdag og alle var invitert til Normandie og alle skulle ha med gevær siden de skulle ha paintball krig. Men det gikk for langt, plutselig lå det mange døde på bakken. Hitler tapte veldig hardt å ble sur, bursdagen hans var blitt ødelagt. Og siden gassregningen hans var blitt for stor og han ikke hadde flere penger så tok han livet av seg i Berlin.

TradisjonerRediger

Det er forskellige tradisjoner for vanlige jøder og løk-jøder

Vanlige jøde-tradisjonerRediger

Bortsett fra de tradisjonene vi har nevnt, er det mange flere. Som f.eks: spytte på din nestes tredje sønn, urinere på husets skarpeste kniv, kappe av grisens nese op putte den i den lokale lensmannens postkasse, spise 90 brente pannekaker, gå med danske nazi-flagg og rope "Nationalsosialisme for alltid", og vinne to ganger på rad i bondesjakk. De som ikke gjennomfører disse tradisjonene vil gjennomgå samme straff som de kristne og amerikanske, pluss at de må slikke Hitlers rompe som de gamle reglene sier.

                               Fil:Http://home.hib.no/mediesenter/propaganda/evigejode03.jpg

Løk-jøde-tradisjonerRediger

Løk-jøder feirer på alle punkter likt med jødene, bortsett fra at de går i moskeé og ber til zwiebel-Jude-Gott og napper i løken. Dette ser de på som svært høytidelig og bare voksne under 7 år kan gjøre dette. De skysser heller ikke rumpen til Hitler, men slikker en plakat av Hitler ved siden av en ape. Dette gjør at vanlige jøder nekter å ha noe med løk-jøder å gjøre.