Cubakrisen

HendelserRediger

cubakrisen var verdens første verdens-krig den startet med at en fyr falt i cuba uten hvilie og ting eskalerte til det ente op med en krig 34 folk døde som resultatet

Cubansk soldatRediger

 
Standard cubansk soldat. De er veldig aggresive men korte i høyden.

dette er et bilde tatt etter seiern når de slo de amerikanske soldatene den første gangen

Amerikansk soldatRediger

 
Standard marinesoldat i år 2000.

Tunge og pansrede patrioter med humøret til en 10 år gammel gutt som har en far som jeger.

HistorieRediger

Cubakrisen startet da USA og Russland ble uenige om hvem som eide Cuba, USA mente de burde eie Cuba siden de var nærmest og de mente Cuba hadde pene damer, mens Russland mente de burde eie Cuba siden de importerte 200 tonn med vodka til Cuba i året i tillegg til at russiske turister likte seg godt på ferie der. Cuba ble så lei av all kranglingen at de bestemte at det skulle arrangeres tre konkurranser.

Den første konkurransenRediger

Den første konkurransen var at de to landenes ledere skulle røyke flest mulig hamstere på en time, den som røykte flest vant. Resultat: 0,5-0,5

Som du ser av poengsummen ble det uavgjort, de klarte ikke å røyke en eneste en.

Den andre konkurransenRediger

Den andre konkurransen var at de skulle ha et sjøslag, men Kaptein Sabeltann stakk av med seieren. Han bordet alle skipene og svingte sverdet sitt rundt så ingen slapp unna, så tok han skatten med seg og begravde den på en øde øy.

Den tredje konkurransenRediger

Ingen husker hva den tredje konkurransen var, og ingen husker hvem som vant. Det eneste av informasjon samlet er at den tredje konkurransen tok sted i Nord Korea.